Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

sreda, 07. februar 2018

Za hitrejšo prijavo več oseb izberite skupinsko prijavo

Skupinska prijava na NT konferenco je najboljša izbira, kadar se iz vašega podjetja oziroma organizacije prijavlja več oseb, saj vam omogoča prijavo vseh zaposlenih naenkrat.

Pozorni bodite le na to, da lahko v eni skupinski prijavi prijavite udeležence, ki izberejo enako kotizacijo. To pomeni, da lahko v eni skupinski prijavi prijavite udeležence, ki izberejo NTK Polno kotizacijo, v drugi skupinski prijavi tiste, ki izberejo kotizacijo NTK Mreženje, v tretji pa tiste, ki izberejo kotizacijo NTK Poslovni dan.

Prednosti skupinske prijave je več. Oseba, ki upravlja račun skupinske prijave, ni nujno tudi udeleženec konference. Podjetje bo za plačilo skupinske prijave prejelo le en predračun, potrditveno elektronsko sporočilo o prijavi pa bodo prejele vse prijavljene osebe. Poleg tega pa lahko za vse udeležence, ki jih prijavite prek skupinske spletne prijave, hkrati opravite tudi rezervacijo hotelske namestitve.

Poglejte si, kakšne kotizacije so na voljo za 23. NT konferenco in ne pozabite, da so ob prijavi do 15. februarja na voljo po nižjih cenah.

Skupinsko prijavo na NT konferenco opravite prek spletne prijavnice

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, YouTube, Instagram in Twitter.