Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

torek, 19. marec 2019

Zagotovite si 5 % popusta za hotelsko nastanitev

Star slovenski pregovor pravi 'rana ura – zlata ura' in ta velja tudi, ko se odločate za rezervacijo hotelskih nastanitev. V St. Bernardin Resortu so za udeležence 24. NT konference pripravili posebne cene, saj vas pri rezervaciji hotelskih nastanitev, vse do 19. aprila 2019, nagradijo s 5 % popusta na izbrano nastanitev po vaši meri.

Izberite si nastanitev, ki bo najbolj ustrezala dinamiki vaše udeležbe na že 24. NT konferenci. 

5-zvezdičen Grand hotel Bernardin Portorož, ki je tudi gostitelj vaše najljubše konference, nudi 241 udobno opremljenih sob, z odprtim pogledom na širno morje. Skoraj tako lagodno, da se boste v dinamično jutro predavanj in delavnic lahko odpravili skoraj v copatih.

Dobrih 5 minut počasne hoje oddaljen, od našega začasnega NTK domovanja, se nahaja 4-zvezdičen Hotel Histrion, ki se ponaša z 276 prijetno opremljenimi sobami z balkonom ter – uganili ste – s pogledom na najlepšo slovensko obalo. 

5 različnih vil, z 216 sobami, domuje v hotelskem naselju St. Bernardin, med Piranom in Portorožem. Vila Galeb, Vila Galeja, Vila Orada, Vila Nimfa in Vila Barka so med seboj povezane z nakupovalno ulico, bari in restavracijami, ki bodo v času vaših prostih minut služili kot prijeten oddih od konferenčnega vrveža.

Več informacij o nastanitvah v času NT konference najdete tukaj. Med različnimi hoteli lahko izbirate že v postopku prijave, v NTK sistemu pa se lahko tudi povežete z udeležencem, s katerim želite deliti sobo. 

Dnevi na NT konferenci so kratki, a noči so še krajše – kakovosten spanec pa bo poskrbel za spočite sive celice, ki bodo veselo srkale novo znanje čez dan in se veselile druženj in novih poznanstev na večernih zabavah. Zato ne zamudite in si zagotovite nastanitev po ugodni ceni, ki velja vse do 19. aprila 2019.   

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, YouTube, Instagram in Twitter.