Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

četrtek, 25. april 2019

Zaključene prijave na dogodek Razvoj šolstva v dobi umetne inteligence

Dragi šolniki, tudi letos ste se odzvali v velikem številu z udeležbo na dogodku Razvoj šolstva v dobi umetne inteligence, ki bo potekal v sklopu 24. NT konference, v torek, 21. maja 2019, v Grand hotelu Bernardin, v Portorožu. Veseli nas, da vam je mar za prihodnje generacije, da se že veselite predajati, kot tudi prejemati znanje o umetni inteligenci, ki že pospešeno pronica v vse družbene pore.

Zaradi tako velikega odziva na sam dogodek, pa vas moramo obvestiti, da so vsa mesta na dogodku 'Razvoj šolstva v dobi umetne inteligence' že zapolnjena in prijava na dogodek ni več mogoča. Od zdaj naprej sprejemamo le še prijave na čakalno vrsto.

V primeru, da bi se dogodka radi udeležili, pa si mesta še niste zagotovili, se uvrstite na čakalno vrsto. Vse, kar morate storiti, je, da nam na elektronsko pošto info@ntk.si pošljete svojo prijavo na dogodek 'Razvoj šolstva v dobi umetne inteligence', v sporočilo pripišete svoje ime in priimek kot tudi organizacijo, v kateri delujete. Na ta način vas bomo lahko obvestili, če se bodo mesta sprostila oziroma če vam lahko omogočimo udeležbo na dogodku. 

Dogodek za šolnike je že tradicionalno brezplačen.  

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, YouTube, Instagram in Twitter.