Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

NT Remote – doživite novo interaktivno virtualno izkušnjo

Ob upoštevanju trenutne situacije po svetu ter z zavezo zagotavljanja zdravja in varnosti vseh nas vas tokrat ne vabimo na NT konferenco v Portorož – pač pa NT konferenco prinašamo k vam, in to z vsemi njenimi najboljšimi lastnostmi! NT konferenca, ali kot jo v njeni virtualni obliki poznate pod imenom NT Remote, bo tokrat še bolj pestra, zanimiva, predvsem pa interaktivna.

Pametna virtualna platforma

Platforma dogodka NT Remote vam bo omogočila pridobitev novega znanja, vpogled v zadnje trende ter razvoj nujnih veščin za lažje in bolj učinkovito soočanje z vsakodnevnimi poslovnimi izzivi – kjerkoli že boste in kadarkoli boste to želeli.

Na podlagi vaših interesov in področij delovanja vam bomo predlagali vsebine, ki bi vas utegnile najbolj zanimati, ter vam priporočili prav tiste ljudi, s katerimi se preprosto morate spoznati in poklepetati. Vaš bodoči poslovni partner, sodelavec ali kolega je morda le klik stran!

Interaktivna izmenjava znanja

Pripravljamo vam ne le najaktualnejše vsebine z različnih področij, temveč tudi raznovrstne načine sodelovanja na v živo ali on-demand predavanjih, interaktivnih delavnicah in demo predstavitvah ter povezovanje z udeleženci in predavatelji v sklopu interaktivnih Q&As s predavatelji.

Udeleženci NT Remote boste tokrat nastopali v vlogi aktivnih uporabnikov platforme, saj boste prek različnih načinov sodelovanja soustvarjali vsebino skupaj z najboljšimi strokovnjaki. NT Remote povezuje celotno slovensko IT skupnost in poslovni svet – združimo znanje in izkušnje ter skupaj ustvarimo novo realnost!

Kaj pa druženje in mreženje?

Ne skrbite, interaktivna platforma jesenskega NT Remote vam bo na pameten način omogočila tudi to! Druženje in povezovanje na podlagi skupnih zanimanj, strokovne debate in reševanje dilem s strokovnjaki v video chatih in klepetalnicah, poslovni sestanki in sklepanje poslov na osnovi matchmakinga

NT Remote bo zabrisal meje med dejanskim in virtualnim ter predstavil povsem novo pametno virtualno izkušnjo.

Vas zanima več?

Spoznajte interaktivni NT Remote