Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

NT Remote na eni najboljših svetovnih virtualnih platform

Upamo si trditi, da virtualnega dogodka, kakršen bo letošnji NT Remote, pri nas še ni bilo. Prvi razlog za to je seveda vsebina konference, ki jo iz leta v leto dopolnjujemo in nadgrajujemo ter prilagajamo zahtevam časa. Drugi razlog pa je v tehnični dovršenosti, razgibanosti in vsestranskosti platforme, na kateri smo zasnovali letošnji NT Remote.

Spoznajte vodilno svetovno platformo za virtualne dogodke

Brella je platforma, ki jo za svoje virtualno konferenčno dogajanje uporabljajo največji svetovni dogodki in organizacije. Letos se jim pridružuje tudi naša ekipa. NT Remote bo tako postregel z vrhunsko interaktivno izkušnjo, večsmerno komunikacijo ter številnimi možnostmi povezovanja in pametnega mreženja.

Vključite se v dogajanje aktivno

Poleg predavanj v živo in vsebin na zahtevo bo NT Remote posebno interaktiven tudi zaradi več kot 200 posvetovalnih slotov s predavatelji. Platforma omogoča, da boste lahko predavatelje nagovarjali s svojimi vprašanji in v obliki Q&As komunicirali tudi po zaključku predavanja.

Ne iščite naključno – izberite pametno

Dogodek NT Remote bo s pomočjo pametne platforme omogočal, da si vsak udeleženec konference ustvari svoj profil. Med dogodkom vam bomo tako na podlagi vaših interesov približali zanimive vsebine in ljudi, s katerimi se lahko povežete, da bi izpolnili svoje cilje in ustvarili nove poslovne priložnosti.

Komunicirajte, kakor vam ustreza

Ena največjih prednosti letošnjega virtualnega dogodka bo raznovrstnost komunikacijskih poti. Platforma omogoča multi-livestreaminge, konferenčne klice, pa tudi zasebno komunikacijo med uporabniki 1 na 1.

O poteku dogajanja na NT Remote ter o uporabi platforme vas bomo sproti informirali na naših družbenih kalanih.