Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

Pomembne informacije o udeležbi

Organizatorji NT konference se zavedamo, da se svetovna pandemična situacija nikakor še ni umirila. V jesen zremo z optimizmom, pri čemer pa se zavedamo velike odgovornosti – zagotoviti varno udeležbo vseh vpletenih.

V tem trenutku še ne moremo z gotovostjo napovedati, kakšno število udeležencev bo med 27. in 29. septembrom 2021 dovoljeno na dogodkih, zavedamo pa se, da številka zagotovo ne bo tako visoka, kot je bila pred svetovno pandemijo. Iz tega razloga pripravljamo še toliko bolj ekskluziven in poseben dogodek, ki ga ne boste želeli zamuditi. Če si torej želite zagotoviti udeležbo na 26. NT konferenci, vas pozivamo, da si svojo kotizacijo za dogodek priskrbite čim prej.

Če bomo morali dogodek omejevati in bo prijavljenih več udeležencev, kot se nas bo lahko v danem datumu zbralo na dogodku, bodo imele prednost potrjene prijave, ki bodo datumsko opravljene prej. Prijava je potrjena, ko je vaša kotizacija poravnana oz. je plačilo le-te z organizatorji dogovorjeno kakorkoli drugače ali, če se na dogodek prijavljate s kodo, ko potrdimo vašo prijavo s kodo. Vse nadaljnje potrjene prijave bomo avtomatsko prenesli v prihodnje leto, torej na NT konferenco 2022. V primeru, da nam pandemična situacija ne bo omogočala izvedbe dogodka, bomo vse potrjene prijave avtomatsko prenesli v prihodnje leto, na NT konferenco 2022.

Organizatorji se zavezujemo, da bomo dogodek pripravili v skladu z vsemi potrebnimi zdravstvenimi ukrepi in veljavnimi odločbami, pri čemer pa pozivamo tudi vse vas, da skupaj naredimo vse, kar je mogoče, da ohranimo skupno varnost in zdravje. Le tako se bomo namreč lahko ponovno srečevali na dogodkih, ki smo jih tako zelo pogrešali.

Hvala!