Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

Pomembne informacije o udeležbi

Glede na to, da se svetovna pandemična situacija še ni umirila, se organizatorji NT konference zavedamo svoje velike odgovornosti – zagotoviti varno udeležbo vseh vpletenih.

Vstop na NT konferenco je možen v primeru, da izpolnjujete pogoj PCT, torej pogoj prebolevnosti, cepljenosti ali testiranja za covid-19.

Pogoj PCT je izpolnjen, če razpolagate z enim od spodnjih dokazil:

  • prebolevnost bolezni covid-19 , ki jo izkazujete z dokazilom o pozitivnem rezultatu testa PCR, ki je starejši od 10 dni in ni starejši od 180 dni;
  • cepljenost zoper covid-19 , ki jo izkazujete s potrdilom o cepljenju, ki je lahko izpolnjena pripravljena kartica proizvajalca ali cepilnega mesta, vpis v Knjižico o cepljenju ali izdano potrdilo o opravljenem cepljenju;
  • potrdilo o negativnem testu na prisotnost virusa SARS-CoV-2. Negativen rezultat hitrega antigenskega testiranja (HAG) ne sme biti starejši od 48 ur, rezultat testa PCR testa pa ne sme biti starejši od 72 ur.

Vabimo vas tudi, da se sprehodite skozi nekatere ključne komponente našega NTERSAFE programa, ki bo ob pomoči vseh nas poskrbel za varno udeležbo obiskovalcev NT konference >> NTERSAFE antivirusni program .

V tem trenutku kaže, da bomo dogodek lahko izpeljali brez s strani odlokov omejenega števila udeležencev, ne glede na to pa pripravljamo še toliko bolj ekskluziven in poseben dogodek, ki ga ne boste želeli zamuditi. Če si torej želite zagotoviti udeležbo na 26. NT konferenci, vas pozivamo, da si svojo kotizacijo za dogodek priskrbite čim prej .

Če bomo morali dogodek omejevati in bo prijavljenih več udeležencev, kot se nas bo lahko v danem datumu zbralo na dogodku, bodo imele prednost potrjene prijave, ki bodo datumsko opravljene prej. Prijava je potrjena, ko je vaša kotizacija poravnana oz. je plačilo le-te z organizatorji dogovorjeno kakorkoli drugače ali, če se na dogodek prijavljate s kodo, ko potrdimo vašo prijavo s kodo. Vse nadaljnje potrjene prijave bomo avtomatsko prenesli v prihodnje leto , torej na NT konferenco 2022. V primeru, da nam pandemična situacija ne bo omogočala izvedbe dogodka, bomo vse potrjene prijave avtomatsko prenesli v prihodnje leto, na NT konferenco 2022.

Organizatorji se zavezujemo, da bomo dogodek pripravili v skladu z vsemi potrebnimi zdravstvenimi ukrepi in veljavnimi odločbami, pri čemer pa pozivamo tudi vse vas, da skupaj naredimo vse, kar je mogoče, da ohranimo skupno varnost in zdravje. Le tako se bomo namreč lahko ponovno srečevali na dogodkih, ki smo jih tako zelo pogrešali.

Hvala!