Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

Prepričajte svoje nadrejene

Razlogov za vašo udeležbo na NT konferenci je več kot dovolj. Če pa morate o prednostih udeležbe prepričati tudi vaše nadrejene, smo zbrali nekaj argumentov, ki jih lahko prilepite v e-sporočilo in jim ga posredujete.

Pozdravljeni,

med 21. in 23. majem 2019 bo v Portorožu 24. NT konferenca. Pišem [ti/vam], ker se je želim udeležiti in potrebujem potrditev.

Gre za najboljši B2B dogodek v regiji in največjo poslovno-tehnološko konferenco v Sloveniji, ki je ne zamudi nobeno slovensko podjetje iz več razlogov:

 • SREČANJA Z VODILNIMI STROKOVNJAKI IN POSLOVNEŽI
  Na letošnji konferenci bo svoje znanje in izkušnje predajalo več kot 100 domačih in tujih vrhunskih strokovnjakov iz tehnološkega in poslovnega sveta, kar predstavlja odlično priložnost za pridobitev novega znanja in svežih idej.
 • PREDSTAVITEV NAJNOVEJŠIH TRENDOV
  Udeleženci ne dobimo le vpogleda v tehnološke novosti iz sveta IT in informacijskih trendov, temveč nam strokovnjaki v živo pokažejo tudi načine, kako najnovejše rešitve vključiti v vsakodnevne poslovne procese, da bo izkoristek največji.
 • MREŽENJE
  Poleg predavanj in strokovnih delavnic organizatorji pripravljajo tudi sproščena neformalna druženja, kjer je bistvo produktivno mreženje med udeleženci in predavatelji. To se mi zdi odlična priložnost za več poznanstev z vodilnimi v panogi in dobra naložba za boljše poslovanje podjetja v prihodnosti.
 • PRILOŽNOSTI ZA SKLEPANJE NOVIH POSLOV
  Na konferenci je zaradi velikega števila udeležencev (pričakujejo jih več kot 2.000) in mreženja ogromno priložnosti za sklepanje novih poznanstev in poslov.

Moja udeležba na dogodku bi naše podjetje stala [vstavite strošek kotizacije, ki vam ustreza, kar lahko preverite tukaj, ter strošek nočitve] EUR + DDV.

Več informacij o konferenci je na voljo tu. Če [želiš/želite] dodatne informacije, se z veseljem povežem z ekipo NTK in priskrbim vse potrebno.

Prosim za [vaše/tvoje] mnenje o predlogu. Hvala.

Lep pozdrav,
[vaš podpis]