Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Microsoft Teams – revolucija v sodelovanju

Microsoft je z Office 365 postavil nov mejnik v produktivnosti na delovnem mestu. Storitve zaposlenim omogočajo, da svoje delo opravljajo hitro in učinkovito. Zaradi izredno dinamičnega trga in prihoda nove generacije delovne sile, tako imenovane generacije Y, se razvijajo nove potrebe in načini sodelovanja teamov v podjetjih. Predstavljamo vam revolucijo v sodelovanju zaposlenih, Microsoft Teams, rešitev, ki skupinam zaposlenih omogoča uporabo vseh ključnih orodij za delo in sodelovanje iz enega mesta. Na predavanju boste skozi praktični primer spoznali, kako lahko skupina zaposlenih sodeluje na popolnoma nov način, skozi uporabo orodij iz centralnega mesta – Microsoft Teams. Sodelovanje še nikoli ni bilo tako preprosto.

Gregor Matavž

Skupina stroka.si, Stroka produkt d.o.o.

Gregor Matavž je eden prvih certificiranih Microsoft Office 365 Sales Expert-ov v Sloveniji, specializiran za področje produktivnosti na delovnem mestu. Pri prehodu na Microsoft Office 365 je svetoval več kot 100 malim in srednje velikim podjetjem v Sloveniji. V Skupini stroka.si že šest let vodi prodajno skupino, katera podjetjem svetuje kako povečati produktivnost zaposlenih na račun boljše izrabe Microsoftovih oblačnih orodij. Prodajni team Skupine stroka.si vse Microsoftove najnovejše produkte v okviru oblačnih storitev Microsoft Office 365 najprej preizkusi v lastnem poslovnem okolju. Na ta način zelo podrobno spozna prednosti in delovanje samih orodij ter tako lažje in kvalitetnejše svetuje svojim strankam.  

Andrejs Juscenko

Microsoft