Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Novosti O365: primeri uporabe PowerApps in Microsoft Flow orodij

V preteklosti smo bili priča prihodu novosti v daljšem časovnem obdobju. Tehnologija v oblaku in oblačne platforme, kot je Office 365, pa nam te novosti prinašajo v bistveno krajšem času. S tem nam omogočajo nove, še produktivnejše oblike sodelovanja in povezovanja ter tako povečujejo osebno produktivnost zaposlenih. Microsoft je v zadnjem obdobju na trg lansiral veliko novosti, med katerimi sta tudi PowerApps in Microsoft Flow. V okviru predavanja vam bomo na konkretnem primeru predstavili, kako lahko s pomočjo PowerApps in Microsoft Flow-a izdelate aplikacijo za potrjevanje dopustov. Gre za prikaz avtomatiziranega poteka dela na primeru, ki je aktualen v prav vsakem podjetju in lahko pomeni prvi korak k digitalizaciji pisarniškega poslovanja podjetja. Za konec si bomo ogledali tudi primer razširitve funkcionalnosti PowerApps z uporabo lastne spletne storitve za zajem podatkov (fotoaparat) iz terena.

Aleš Šavli

Skupina stroka.si, Stroka produkt d.o.o.

Aleš Šavli je v Skupini stroka.si zaposlen kot poslovni analitik, ki s svojim znanjem in izkušnjami uspešno svetuje različnim organizacijam pri vpeljavi novosti v njihovo poslovno okolje. Aleš je SharePoint in Office365 navdušenec, ki vsakodnevno uvaja najnovejše Office 365 storitve. Ima več kot 6 let izkušenj z razvojem na SharePointu (2010, 2013, 2016) in je tehnično vodil projekte ter ekipe na področju uvedbe intranet portalov za večja slovenska podjetja in aktivno sodeloval na mednarodnih projektih v Nemčiji in Armeniji. Prav tako ima dolgoletne izkušnje pri migraciji večjih intranet portalov, blizu mu je svetovalna vloga in izobraževanje končnih uporabnikov za večjo uspešnost projektov.