Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Prehod iz on-premises (IBM Domino) v Office 365

Microsoftov Office 365 je vrhunska platforma za storilnost. Organizacijam se včasih zdi prehod v oblak prevelik zalogaj predvsem zaradi sistemov in storitev, ki jih imajo v podjetju vzpostavljene. končnim uporabnikom kot skrbnikom v oddelku IT izkušnjo migracije precej olajša. Skupaj s podjetjem Zavarovalnica Triglav d.d. in našim partnerjem pri projektu, NIL d.o.o., bomo predstavili, kako so se prehoda v Office 365 lotili v Triglav-u in kako zadovoljni so uporabniki. Za zagotovitev enakih funkcionalnosti in uporabniške izkušnje je bilo med Pravilen pristop k prehodu v oblak lahko tako platformama O365 in IBM Domino vzpostavljeno sobivanje in zaposleni imajo na voljo enake možnosti sodelovanja, tako v času selitve kot tudi po zaključku projekta.

Peter Zdovc

Microsoft d.o.o.

Peter Zdovc deluje v vlogi arhitekta rešitev v storitvenem oddelku Microsoft Enterprise Services. Zadnjih 5 let se ukvarja predvsem z rešitvami v okviru storitev v oblaku, tako zasebnem kot javnem. Pred tem je v Microsoftu deloval kot svetovalec na področju nadzora storitev IT in pri tem sodeloval pri uvajanju tehnologij System Center v mnoga slovenska in mednarodna podjetja ter organizacije.  

Janez Bevk

Microsoft d.o.o.

Janez Bevk has 20+ years’ experience in computing and IT TK industry. His experience covers managing complex engagements, projects and people. He has a good baseline of technical knowledge on infrastructure, technologies and cloud services. Currently he is focused on EM/PjM role in Microsoft Enterprise Services for managing bigger projects at Slovenian customers.  

Aleš Deleja

NIL

Aleš Deleja ima več kot 15 let izkušenj na področju IKT. Pred prihodom na NIL je svoje izkušnje nabiral v podjetju Repro MS d.o.o., Avtenta.si d.o.o., Telekom d.d. in nazadnje v podjetju T - 2 d.o.o., kjer je bil glavni svetovalec za Microsoftove rešitve za podjetje in končne stranke ter bil vodja ekipe, ki je implementirala Microsoft Exchange za zaposlene in postavila Microsoft Exchange infrastrukturo (hosting) za podjetja in končne stranke. Sedaj je pomemben član NIL-ove ekipe na področju Microsofta, kjer sodeluje pri prodaji in implementaciji Microsoftovih rešitev tako lokalno (on-premises) kot v oblaku.  

Roman Rešek

Zavarovalnica Triglav d.d.

Roman Rešek ima več kot 20 let izkušenj na področju IKT. V Zavarovalnici Triglav je odgovoren za centralne računalniške sisteme in podatkovne baze. V zadnjih mesecih vodi projekt migracije elektronske pošte iz IBM Domino v Office 365.