Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Učinkovita komunikacijska platforma je ključna za vaš posel

Uspešno poslovanje podjetja je tesno povezano z učinkovitimi komunikacijami. Na predavanju bosta Jure Pečar in Boštjan Virant govorila o tem, kakšni izzive prinašajo nove komunikacijske potrebe in navade zaposlenih in naših strank. Uporaba Skype for Business v vlogi skupne komunikacijske platforme lahko prepreči probleme, ki nastanejo zaradi parcialnega in silosnega pristopa k izgradnji komunikacijskega sistema. Ne bomo govorili le o govornih komunikacijah, ki jih bodo po predvidevanjih že v letu ali dveh zamenjali drugi načini dela in sodelovanja, ampak o resnični transformaciji komuniciranja. Ste pripravljeni na takšne izzive?

Jure Pečar

S&T Slovenija d.d.

Jure Pečar, vodja prodajne skupine za programske rešitve v podjetju S&T d.d., ima več kot 20 let izkušenj iz različnih področij informatike. Ob zanimanju za omrežja in varnostne rešitve se v zadnjem času posveča tudi rešitvam za odkrivanje in odpravo kibernetskih incidentov. Do sedaj se je srečal tudi z različnimi tehnologijami in proizvajalci na področju poenotenih komunikacij in bil med drugimi odgovoren tudi za projekta dveh večjih kontaktnih centrov.  

Boštjan Virant

S&T Slovenija d.d.

Boštjan Virant se je pridružil podjetju S&T Slovenija leta 2011 kot prodajni svetovalec za področje Microsoft rešitev in storitev. Pred tem je bil 9 let v različnih vlogah del Microsoftove skupine za storitve. Na področju IT v različnih vlogah deluje že več kot 25 let, zadnjih nekaj let pa se še posebej posveča področju privatnih in javnih oblakov ter spremembam, ki jih omenjena infrastruktura in storitve prinašajo.