Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

10 NUJNIH nastavitev za večjo varnost

Ste se kdaj vprašali, kaj še lahko naredim za večjo varnost svojega okolja? Ali ste se morda vprašali, ali sem naredil vse, kar lahko naredim za večjo varnost svojega okolja? Predavanje zajema najbolj pogoste napake, ki jih odkrijejo varnostni pregledi (»penetration testi«). Pogosto gre za nastavitve, ki jih je običajno preprosto odpraviti z vgrajenimi Microsoftovimi orodji. Predavanje je podkrepljeno s praktičnimi primeri, z več kot 15 let izkušenj »na terenu« in demonstracijami priporočenih varnostnih nastavitev.

Miha Pihler

Mikeji d.o.o.

Miha Pihler ima več kot 15 let izkušenj z Microsoftovimi tehnologijami. Specializira se za Windows strežniško okolje, aktivni imenik, Exchange in varnost v Microsoft okoljih. Pogosto sodeluje pri pisanju tehničnih člankov, knjig in tečajev. Je reden predavatelj na domačih in tujih konferencah in Microsoft skupnostih. Več kot 12 let je MCT in MVP in je eden redkih ljudi na svetu, ki je pridobil dva certifikata Microsoft Certified Master (MCM) – za Exchange in Active Directory. Miha Pihler trenutno med drugim dela na projektu v podjetju s seznama »Fortune 100«.

1 komentar

Gregor Trček
Gregor Trček RRC Računalniške storitve, d.d.
petek, 24. maj 2019 08:43

pozdravljeni, bi se dalo pridobiti prezentacijsko datoteko? hvala in lep pozdrav.

Pokaži vse komentarje

Komentiranje v NTK aplikaciji je mogoče za potrjene udeležence NT konference.

iPhone Android