Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

Dynamics 365 Business Central in povezljivost na Microsoft Teams

Partnersko predavanje.

-Splošna predstavitev Dynamics 365 Business Central -Povezljivost Dynamics BC z Microsoft Teams za podporo komercialni funkciji v podjetju in za podporo upravljanju z dokumenti. -Praktičen prikaz uporabe sistema na primeru proizvodnega podjetja.

Boris Prinčič

BUSINESS SOLUTIONS d.o.o.

Z večletnimi izkušnjami v svetu poslovne informatike je Boris vodil vrsto projektov prenove informacijskih sistemov v podjetjih, fokusiranih predvsem na področjih financ in kontrolinga, poslovne inteligence in rezervacijskih sistemov. Specializiran za Microsoftove tehnologije, je Boris izpeljal in ima za sabo že precejšnje število uspešnih projektov implementacije, ki so mu pustili ogromno bazo znanja in dobre prakse. Trenutno zaposlen v podjetju Business Solutions d.o.o., se kot team manager ukvarja z vpeljevanjem integriranih informacijskih rešitev kot so, MS Dynamics NAV oz. Dynamics 365 Business Central, v poslovne procese podjetij.

Komentiranje v NTK aplikaciji je mogoče za potrjene udeležence NT konference.

iPhone Android