Proizvodni sektor

Pojem Industrija 4.0 je med nami prisoten že več let in prinaša številne nove koncepte v proizvodnji, ki so podprti z napredno tehnologijo: pametne tovarne, povezani proizvodi, ki jih ponujamo kot storitev, inteligentne oskrbovalne verige ... Na dogodku bomo skozi primere in izkušnje govoriti o tem zakaj in kako osnovati ter izvesti projekt digitalne transformacije v proizvodnji. Trends in manufacturing and Microsoft vision and approach on Industry 4.0 Gabor Szabo, Microsoft Tjaž Jelovčan, Microsoft Neprekinjeno poslovanje z rezervno lokacijo v oblaku Jure Podgornik, Kovintrade Simon Feldin, Brihteja Aktivno na poti digitalne transformacije Slavko Ovčina, Iskra Mehanizmi Tradicionalni proizvod, ki postane storitev z dodano vrednostjo Matjaž Berce, CopaData Demonstracija rešitve za izobraževanje proizvodnih delavcev s pomočjo Hololens David Miško, Stroka produkt Tjaž Jelovčan, Microsoft

Tjaž Jelovčan

Microsoft d.o.o.

Tjaž Jelovčan je svetovalec za tehnologijo v Microsoftu Slovenije, kjer podjetjem svetuje in pomaga pri uvedbi novih tehnologij in se posveča predvsem novim smernicam v IT - računalništvu v oblaku.

David Miško

Skupina stroka.si, Stroka produkt d.o.o.

Matjaž Berce

Exor Eti d.o.o.

Jure Podgornik

Kovintrade mednarodna trgovina d.d.

Simon Feldin

BRIHTEJA d.o.o.

Simon Feldin, vodja sistemske integracije v podjetju Brihteja d.o.o., ima več kot 20 let izkušenj s področja načrtovanja in implementacije kompleksnih sistemskih storitev. V preteklosti si je pridobival znanja na zahtevnih tehnoloških projektih, ki jih zadnja leta uporablja za svetovanje podjetjem kako iz poslovnih zahtev enostavno preiti v tehnološke rešitve. Trenutno je odgovoren za vodenje ekipe, ki skrbi za implementacijo ter vzdrževanje IT sistemov. S področja neprekinjenega poslovanja je uspešno vodil nekaj večjih projektov, ki so uspešno združili oblačne storitve in neprekinjeno delovanje IT storitev.

Gabor Szabo

Microsoft Hungary

Slavko Ovčina

Iskra Mehanizmi d.o.o.

Dubravko Bundalo

Microsoft

Komentiranje v NTK aplikaciji je mogoče za potrjene udeležence NT konference.

Windows Phone iPhone Android