Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

Vzorec MVU v .NET MAUI

Vzorec MVVM (Model-View-ViewModel) že od WPF dalje velja za priporočljivi pristop k razvoju aplikacij v vseh ogrodjih, ki uporabljajo XAML. Tudi v .NET MAUI. A ta vendarle ponuja alternativo: vzorec MVU (Model-View-Update) z uporabo knjižnice Comet. Predavanje bom začel s primerjavo obeh vzorcev, večino časa pa bom posvetil predelavi preproste aplikacije za .NET MAUI iz vzorca MVVM v vzorec MVU.

Damir Arh

Razum d.o.o.

Damir Arh Microsoftove tehnologije pri svojem vsakdanjem delu uporablja že od študentskih let. Ima dolgoletne izkušnje pri razvoju in vzdrževanju kompleksnih poslovnih programskih rešitev, kjer se je tudi začel navduševati nad tehnikami za izboljševanje kakovosti aplikacij, kot sta testiranje in stalna integracija. V zadnjem času se vse več posveča mobilnim in spletnim rešitvam, ki niso namenjene zgolj okolju Windows. Zaposlen je kot arhitekt programske opreme v podjetju Razum. Od leta 2012 je nosilec naziva MVP, trenutno za področje razvojnih tehnologij.