Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

četrtek, 16. maj 2019

B2 | Trilogija | Management proizvodnje

Pod izrazom I4.0 se skriva ogromno tehnoloških izzivov (IoT, pametni senzorji, roboti, predikcije, avtomatične izmenjave podatkov itd.). Na webinarju bomo predstavili dobre prakse, kako je BI jedro I4.0 in kako na njem graditi AI.

Predavatelj: Rok Pirnat, B2 BI Unit Manager
Termin: petek, 31.5. ob 10:00 uri 

Webinar:
BI v industriji 4.0 je zadnji event v sklopu trilogije Management proizvodnje, ki se bo odvijala skozi drugo polovico maja.

Vabljeni, da se nam pridružite na TRILOGIJI MANAGEMENTA PROIZVODNJE, ki jo sestavljajo:

1. Ključna tveganja ob uvajanju BI in kako jih spremeniti v prednosti

KJE? 1. webinar, prijavi se TUKAJ
KDAJ? 17. maj ob 10ih

  • BI je napredna tehnološka rešitev, katere implementacija prinaša številna tveganja. Mnogi BI projekti so bili v preteklosti neuspešni. Neuspešnost pa se kaže predvsem skozi majhno rabo. Na webinarju bomo predstavili katera so tveganja in kako jih spremeniti v prednosti.

2. Management proizvodnje v BSH hišni aparati d.o.o. Nazarje 

KJE? NT konferenca
KDAJ? 22. maj

  • Podjetja imajo različno definiran OEE, v vsakem primeru pa gre za kompleksno spremljanje po veliko dimenzijah (izmena, artikel, stroj, stranka, proces, itd.). Celo sliko o tem kako dobri smo, imamo zgolj v primeru, ko spremljamo vse faktorje hkrati.
  • Stroški v proizvodnji naraščajo zelo hitro, pomembno je da imamo na voljo orodja, s pomočjo katerih lahko reagiramo na pravih mestih in hitro. Tipične proizvodnje imajo več izmen in faz, zato rezultati predhodnih faz vplivajo na naslednje.

3. BI v industriji 4.0

KJE? 2. webinar, prijavi se TUKAJ
KDAJ? 31. maj ob 10ih

  • Pod izrazom I4.0 se skriva ogromno tehnoloških izzivov (IoT, pametni senzorji, roboti, predikcije, avtomatične izmenjave podatkov, itd.). Na webinarju bomo predstavili dobre prakse, kako je BI jedro I4.0 in kako na njem graditi AI.

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, Instagram, Twitter, YouTube in LinkedIn.