Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Informacijska infrastruktura za izvajanje Domelovih procesov je tudi v oblaku

Ste v vašem podjetju že razmišljali o tem, da bi svoje kritične storitve preselili v oblak? Podjetje Domel je skupaj s SPANom v okviru platforme Microsoft Azure vzpostavilo eno izmed svojih najbolj kritičnih storitev – SAP S/4HANA. Na tej storitvi poleg ostalega temelji vsa Domelova logistika poslovanja. Na predavanju bomo predstavili ključne gradnike Domelove infrastrukture SAP HANA v Azuru ter proces vzpostavitve. Predavanje je namenjeno vsem, ki se v svojem podjetju soočate z vprašanji vzpostavljanja svoje infrastrukture v oblaku.

Ivan Kovač

SPAN d.o.o., Ljubljana

Ivan, ki ima dolgoletne izkušnje kot sistemski inženir, je danes v Spanu inženir rešitev. Svoja znanja ves čas nadgrajuje in se suvereno giblje med sodobnimi, še zlasti oblačnimi rešitvami. Večino časa posveča načrtovanju in vpeljevanju rešitev za različne infrastrukture v oblaku. Odgovoren je za njihovo izvedbo in predajo v uporabo strankam. Več kot 20-letna vpetost med željami in potrebami strank na eni strani ter tehnologijo na drugi strani mu je prinesla odlično razumevanje, kako to medsebojno dobro uskladiti. Novi koncepti na področju informacijskih tehnologij ga navdušujejo, zato je v stalnem stiku z novostmi. Ivan uživa v predajanju znanja, raziskovanju novega in reševanju tehničnih izzivov. Ko je treba, z veseljem priskoči na pomoč.  

Peter Zdovc

Span d.d.

Peter je v Spanovi ekipi arhitekt infrastrukturnih rešitev. Večino svojega časa namenja pripravi načrtov za vzpostavljanje infrastrukture za poslovanje v Microsoftovem oblaku Azure in v Microsoftu 365 ter integracijo te infrastrukture v obstoječe okolje naročnikov. Pripravlja strategije, usmerja in celovito vodi prehod strank k uporabi oblačnih storitev. Pri teh storitvah identificira morebitna tveganja in načrtuje preventivne ukrepe ter ukrepe za primer, če bi vendarle šlo kaj narobe. K njegovemu delu spada tudi priprava različnih ocen infrastrukture v oblaku. Dolgoletne izkušnje v povezavi z osebnostnimi lastnostmi, med katerimi sta posebne omembe vredni natančnost in naravnanost k cilju, Petru omogočajo, da svoje delo opravlja izjemno uspešno.