Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Managing a bank’s digital evolution: How we mastered integration complexity in SEE’s largest digital transformation

For the last four years Mainstream designed, built and operated over 140 application environments to ensure a top-notch performance, availability, and security of the core banking system. Learn how we navigated complexity, fostering a seamless transition to advanced infrastructure and technologies.

David Bevc

Mainstream d.o.o.

David je izkušen arhitekt oblačnih rešitev z več kot 20-letnimi izkušnjami v industriji IT. David je navdušenec nad oblaki, ki verjame, da so okolja z več oblaki prihodnost. Trenutno ima različne certifikate, od strežnikov, sistemov za shranjevanje podatkov do baz podatkov, vključno s certifikati Microsoft, VMware, NetApp, AWS in Citrix. Povabljen je bil tudi kot edini član v NetApp A-Team v jugovzhodni Evropi in širše. Člani NetApp A-Team so del močne skupnosti podobno mislečih tehnologov, ki si želijo pridobiti več znanja o NetAppu in industriji IT. David trenutno deluje kot strateg za preoblikovanje v računalnike oblake pri Mainstreamu, vodilnem podjetju JVE na področju storitev v oblaku v več oblakih. Ker se več podjetij kot kdaj koli prej preusmerja na zasebne in javne rešitve v oblaku, strankam svetuje, kako povečati učinkovitost svojih IT-ekosistemov, ne glede na to, kje prebivajo.