Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Microsoft Secure Score v praksi

Varnostna higiena v okviru M365 je pogosto pomanjkljiva. Na konkretnih primerih iz prakse vam bomo predstavili, kako okrepiti zaščito vaše organizacije. Na predavanju boste izvedeli, zakaj je M365 Secure Score ključno orodje pri izboljšanju varnosti, ter kakšen odstotek je realno dosegljiv.

Matej Klemenčič

SPAN d.o.o., Ljubljana

V podjetju Span dela kot višji inženir poslovnih rešitev s poudarkom na zaščiti identitet in končnih točk. Strankam pomaga pri uvajanju sodobne in varne oblačne oziroma hibridne infrastrukture in pri tem z njimi deli svoje bogato znanje. Je izjemen poznavalec varnostnih funkcionalnosti Microsoftovih operacijskih sistemov in storitev. Na področju varnosti še zlasti poudarja pomen »higiene«, saj opaža, da imajo podjetja tu največje pomanjkljivosti. Matej je v karieri pomagal podjetjem vseh velikosti zaščititi njihove informacijske sisteme, bodisi preventivno bodisi po hekerskem napadu.