Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

nedelja, 24. september 2023

Mala NTK šola I NTcoini & Geek Boutique 2023

NT konferenca že tradicionalno spodbuja in nagrajuje aktivno udeležbo z zbiranjem Ntcoin-ov ter vrhunskim šoping izletom v NT Geek Boutique.

Epsko zbiranje NTcoinov bo aktivno tudi na letošnji 28. NT konferenci in se začne že z vstopom na konferenco. Na klasične valute lahko pozabiš, saj na NT konferenci vse udeležence nagrajujemo za aktivno udeležbo na konferenčnih in obkonferenčnih aktivnostih. Geek Boutique je na NT konferenci že tradicionalno kotiček, kjer se pravim geek-om zasvetijo oči.

In tudi letos ne bo nič drugače!

Kako delujejo NTcoini?

Zelo enostavno! NTcoin, uradna in virtualna valuta NT konference vas bo še dodatno spodbudila k aktivaciji na konferenci. Bolj, kot boste aktivni, se udeleževali predavanj, izpolnjevali vprašalnike in obiskovali razstavne kotičke NT partnerjev, več NTcoin-ov boste izbrali in bližje boste privlačnim nagradam.

Preberi tudi, kje preveriš stanje NTcoinov: https://www.ntk.si/faq/

NTcoin na NTcoin = Geek Boutique!

  • Obisk predavanja: 10 NTC
  • Obisk partnerskega kotička: 20 NTC
  • Obisk partnerskega predavanja: 30 NTC
  • Obisk enodnevnega predavanja (Šolstvo prihodnosti, Poslovni dan): 100 NTC
  • Rešen NT vstopni vprašalnik: 30 NTC
  • Rešen NT vprašalnik o predavanju: 10 NTC
  • Rešen splošen NT vprašalnik: 30 NTK

NT K-ching!

Po vsakem uspešnem varčevanju, je čas za, uganili ste – šoping! Ali še bolje, investiranje v NT MAJICO, NT DRINK ali ikonični NT NAHRBTNIK 2022. Verjemite nam, vroča roba! NT SREČA - igra spomina -  pa vam lahko za 75 coinov prinese res vrhunske nagrade, zato bi jo bilo škoda izpustiti. Berite dalje, da izveste, kaj je le delček nagradnega sklada, ki so ga pripravili naši partnerji.


Dobrodošli v NT GEEK BOUTIQUE

  • NT MAJICA: 400 NTC
  • IKONIČEN NT NAHRBTNIK: 450 NTC
  • NT DRINK: 70 NTC
  • NT SREČA: 75 NTC

NT igra spomina, kjer na vas čaka več kot 150 privlačnih nagrad!

Zvesti partnerji NT konference so tudi tokrat prispevali praktične in izjemno privlačne nagrade.

Kaj vse si lahko prislužite z malo sreče?

Geekovsko dušo bodo pobožale nagrade podjetja Teksel, ki podarja EPSON domači kino projektor ter vrhunski gamerski ekran iiyama G-MASTER 32". PORT designs, ki vsako leto priskrbijo vrhunske NT nahrbtnike, bo podarilo več nagrad za vse, ki jim je, poleg vrhunske funkcionalnosti pomemben tudi vrhunski izgled izdelkov – torbo za prenosnik, brezžični pointer laster, tipkovnico - če jih naštejemo le nekaj. Telekom Slovenije med drugim podarja vse za tiste, ki so vedno »on the go«, termo lonček Aladdin in mobilne polnilne postaje.

Podjetje Inovatio bo podelilo tudi vrhunske Epos slušalke, Microsoft pa licence nepogrešljivega Office 365. Ko je dela preveč, je kdaj treba slišati samo svojo najljubšo pesem, to boste lahko storili, če boste med srečnimi nagrajenci podjetja NIL, ki podarja JBL GO3 zvočnike.

Paessler bo nekoga z res srečno (in malo hazardersko) roko navdušil z PRTG Network Monitor licenco. Za sproščene trenutke z Beefeater ginom in Jameson whiskeyem pa bo poskrbelo podjetje Pernod Ricard Slovenija.

 

Uspešno lovljenje kojnov!

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, Instagram, Twitter, YouTube in LinkedIn.