Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

6 stvari, ki jih potrebujete za učinkovito hibridno delovno okolje

Hibridno delovno okolje zaposlenim ponuja možnost izbire oddaljenega in pisarniškega delovnega prostora. Ta model nudi podporo tako zaposlenim na delovnem mestu, kot tudi zaposlenim na daljavo, sodelavci pa lahko prožno prehajajo med obema načinoma dela. Na predavanju boste spoznali moč IT opreme, ki je nujna pri doseganju nemotenega in produktivnega hibridnega delovnega okolja. Največje prednosti hibridnega dela so: boljše usklajevanje poklicnega in zasebnega življenja, učinkovitejša izraba časa, nadzor nad delovnim časom in lokacijo dela, zmanjšanje izgorelosti in večja produktivnost.

Marko Rakuša

Inovatio d.o.o.

Marko Rakuša je vodja razvoja poslovanja pri podjetju Inovatio d.o.o. Po poklicu je univerzitetni diplomirani ekonomist z več kot 10 letnimi izkušnjami na področju prodaje in implementacije IT produktov in storitev v poslovne procese uporabnikov. Pri svojem dosedanjem delu je pridobil podroben vpogled v potrebe in načine ponujanja najrazličnejših IT rešitev. Številne uporabnike je vodil od idejne zasnove do vpeljave IT rešitev, ki so zagotovile nemoten delovni proces in dvignile produktivnost ter raven zadovoljstva uporabnikov. V zadnjem času se posveča predvsem tehnološki nadgradnji poslovnih in učnih okolij, pri kateri igrajo pomembno vlogo interaktivni zasloni in njim komplementarna IT oprema.  

Rok Purg

Inovatio d.o.o.

Rok Purg, po poklicu diplomirani ekonomist, opravlja dela prodajno tehničnega svetovalca. A kot je v majhnih, a hitro rastočih podjetjih običajno, je naziv delovnega mesta samo grob opis, saj je potrebno znati vse. Na svoji kratki, a vseeno že devetletni poslovni poti je počel že marsikaj, a vselej v okvirih IT industrije. Prodaja, IT svetovanja, servisiranja tudi najbolj nemogočih tehničnih zagat, izobraževanja, promocije. Največji izziv mu predstavljajo implementacije navidez nekompatibilnih rešitev, zato si želi, da bi bila prihodnost interaktivne informacijske tehnologije vendarle vsaj malenkost bolj standardizirana in prijazna tudi do uporabnikov.