Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Avalonia – WPF, kot bi si ga želeli

Avalonia je sodobni odprtokodni XAML uporabniški vmesnik za .NET. Zgleduje se po WPF, vendar ima tudi nekaj bistvenih izboljšav, ki si jih bomo med predavanjem ogledali. Vsekakor zanimiva alternativa tako WPFju kot drugim več-platformnim alternativam, kot so Flutter, Jetpack Compose ter podobne.

Miha Markič

Righthand

Miha je leta 2003 je ustanovil podjetje RIGHTHAND Miha Markič s.p., ki se ukvarja predvsem s svetovanjem in razvojem za tuje in domače partnerje. Predava na slovenskih konferencah in drugih dogodkih, je večletni vodja slovenske uporabniške skupine razvijalcev (SLODUG) in bivši večletni Microsoft Most Valuable Professional for Visual C# (na kratko MVP C#). .net tehnologiji sledi od vsega začetka in jo tudi uporablja pri vseh svojih projektih. Zadnje čase dosti razvija spletne aplikacije z Blazor ogrodjem in mobilne za Android naprave v Kotlin jeziku ter Jetpack Compose ogrodju.