Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Azure OpenAI – Kako izbrati primeren proces?

Pridružite se nam na interaktivni delavnici in pridobite vpogled v prihodnost poslovanja s pomočjo umetne inteligence. Ne samo, da boste razumeli, kako deluje, ampak boste tudi prejeli konkretne smernice za izbiro pravega pristopa, ki bo zadovoljil vaše edinstvene poslovne potrebe. 1. Predstavitev osnov Azure OpenAI tehnologije za poslovne uporabnike: Na začetku delavnice se bomo spoznali z osnovami umetne inteligence, razumeli, kako deluje in kakšne možnosti ponuja poslovnim uporabnikom. 2. Primeri uspešnih uporab OpenAI tehnologije v različnih sektorjih: Skozi praktične primere bomo raziskali, kako so druge organizacije izkoristile OpenAI tehnologijo za izboljšanje svojih procesov, kar vam bo dalo vpogled v potencial uporabe te tehnologije v vašem podjetju. 3. Praktična vaja: Skupaj z udeleženci bomo identificirali konkretne poslovne izzive in preverili primernost OpenAI tehnologije in skupaj zasnovali primerno rešitev.

Boštjan Šušteršič

Comtrade SI Sistemske Integracije d.o.o.

 

Domen Zukovec

Comtrade SI Sistemske Integracije d.o.o.

Razvijalec Programske Opreme in AI rešitev Trenutna Specializacija: Microsoft Azure, Generativna AI in napredni jezikovni modeli OpenAI (GPT, ADA, DaVinci) Sem v ospredju spodbujanja inovacij v AI in generativnih tehnologijah. Moje poslanstvo je pretvarjanje kompleksnih problemov v elegantno zasnovane rešitve, podprte z neustavljivo strastjo do najnovejših tehnologij. V času moje akademske in delovne kariere sem se poglobil v širok spekter računalniških ved in informacijskih tehnologij: - Generativna AI & Napredni Jezikovni Modeli: Praktične izkušnje z OpenAI GPT, ADA in DaVinci za ustvarjanje aplikacij in storitev naslednje generacije. - Sistemi Odločanja in Podatkovno Rudarjenje: Uporaba analize podatkov za usmerjanje poslovnih odločitev in oblikovanje prihodnjih strategij. - Programski jeziki: Usposobljen v Pythonu, C# in drugih. - Robotika in Računalniški Vid: Gradnja inteligentnih sistemov za interakcijo s fizičnim svetom. - Kakovost Programske Opreme in Sistemov: Zagotavljanje robustnih, skalabilnih in kakovostnih programskih rešitev. - Paralelno Računanje in Algoritmi: Obvladovanje umetnosti računalniške učinkovitosti. - UI in Mobilno Poslovanje: Oblikovanje intuitivnih in uporabnikom prijaznih vmesnikov za spletno trgovino in mobilne aplikacije. - Grafično Oblikovanje: Kombiniranje estetike z funkcionalnostjo za vizualno privlačne projekte. - Podatkovne Baze in Arhitekture: Načrtovanje in vzdrževanje zanesljivih podatkovnih baz in skalabilnih arhitektur.