Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Development security can be fun

Na tem predavanju se bomo osredotočili na OWASP (Open Web Application Security Project) top 10 ranljivosti, ki predstavljajo najpogostejše varnostne grožnje spletnim aplikacijam. Naš cilj je razvijalcem in drugim udeležencem zagotoviti vpogled v te ranljivosti ter jih opremiti s potrebnim znanjem za učinkovito zaščito njihovih aplikacij. Predstavili bomo praktičen in inovativen način izobraževanja, ki je zasnovan tako, da je razvijalcem bližje in bolj razumljivo. Namesto klasičnih predavanj bomo uporabili interaktivne metode poučevanja, ki bodo udeležencem omogočile bolj aktivno vključevanje in razumevanje tematike.

Gregor Spagnolo

SSRD d.o.o.

Gregor Spagolo je lastnik podjetja SSRD d.o.o., ki se osredotoča na varni življenjski cikel in usposabljanje software razvijalcev. Certificiran etični heker (CEH) in certificiran strokovnjak za varnost aplikaciji (CASE) z več kot desetletnimi izkušnjami in strokovnim znanjem na področju oblikovanja, implementiranja aplikacij in varnosti. Delo na varnostnem področju vključuje varnostne preglede, penetracije, analizo izvorne kode, varno programiranje, rudarjenje podatkov o varnostnih incidentih.