Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Going serverless with Azure Arc enabled kubernetes

Predstavitev in prikaz napredne uporabe kubernetesa v Azure Arc in integracija z Azure Functions, ki bo za compute power uporabljalo naš azure arc enabled kubernetes.

Gregor Kuselj

GEN-I d.o.o.

Adrenalinec po srcu in radovednež po naravi, stremi h konstantnem raziskovanju in nenehnemu pridobivanja znanja iz sodobnih tehnologij in zadnjih trendov v IT-ju. Gregorjev moto je "IT ni služba, je način življenja, ki ga moraš živeti v največji meri". V podjetju GEN-I je zaposlen kot Sistemski Administrator na oddelku hibridne infrastrukture, kjer skrbi za omrežje in delovanje različnih IT sistemov, tako on-prem, kot v Microsoft Azure. Ima večletne dragocene izkušnje pri migracijah raznih on-prem sistemov v Azure cloud platformo, s poglobljenim poznavanjem postopkov in orodij za uspešne izvedbe projektov. Hkrati pa je tudi poznavalec M365 varnostnih rešitev in njihove implementacije v okolja podjetij različnih velikosti.  

Robert Armič

GEN-I d.o.o.

Tech enthusiast, motivator, enabling team productivity. I focus on automatization and optimization of development process, promote good DevOps practices across teams including the security and organizational aspect. While many different tools and technologies are needed for my work, my focus is currently on Azure DevOps and .NET.