Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Neprebojna podjetja: Zakaj se nekaterih ne da enostavno pohekat?

V dobi digitalizacije, ko kibernetski napadi postajajo vse bolj napredni, se zdi, da je vsako podjetje ranljivo. Vendar pa obstajajo podjetja, ki se uspešno upirajo tem napadom. Kako jim to uspeva? V tem predavanju bomo raziskali skrivnosti "neprebojnih" podjetij in strategije, ki jih uporabljajo za zaščito svojih informacij. Prikazali bomo tudi vsaj en zanimiv demo v živo, ki bo pokazal nove tehnike pri napadih in pustili prostor tudi za kakšno presenečenje. Predstavili bomo tudi študije primerov podjetij iz lastnih izkušenj, ki so uspešno preprečila napade, ter izpostavili ključne lekcije, ki se jih lahko naučimo iz njihovih izkušenj. Torej primeri iz prakse in ne iz teorije. Če želite razumeti, kako postati "neprebojno" podjetje v kibernetskem svetu, je to predavanje prava izbira za vas!

Milan Gabor

Viris

Milan Gabor je certificirani etični heker in rad analizira, kreka, heka in analizira razne informacijske sisteme. Je lastnik in direktor podjetja Viris. Poleg vsega tega uživa v predavanjih in obiskih hekerskih konferenc. Še vedno sanja o letenju z jadralnim padalom.