Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Nova generacija Dell PowerEdge 16G strežnikov s predstavitvijo projekta PowerEdge MX Blade tehnologije

Dell PowerEdge strežniki 16. generacije predstavljajo pomemben mejnik v zmogljivosti in prilagodljivosti strežniških rešitev. S poudarkom na visokih zmogljivostih in optimizaciji virov, ti strežniki vključujejo najnovejše Intel Xeon procesorje z več jedri, kar omogoča hitro obdelavo podatkov in večopravilnost. Z visokimi kapacitetami RAM-a in podporo za hitre pomnilniške tehnologije lahko učinkovito podpirajo zahtevne aplikacije in delovne obremenitve. Poleg tega so ti strežniki oblikovani z mislijo na energetsko učinkovitost, kar zmanjšuje stroške delovanja in vpliv na okolje. S široko paleto konfiguracij in možnostjo prilagajanja strojne opreme so Dell PowerEdge strežniki 16. generacije odlična izbira za organizacije, ki potrebujejo zanesljivo in zmogljivo strežniško infrastrukturo za podporo svojim IT potrebam. Predstavili bomo celotni portfolio 16. generacije strežnikov Dell PowerEdge, tudi s predstavitvijo konkretnega projekta.

Miloš Kocbek

Comtron d.o.o.

Miloš Kocbek je sistemski inženir z dolgoletnimi izkušnjami na področju sistemske integracije. Od leta 2010 je zaposlen pri podjetju Comtron d.o.o. kjer vodi oddelek mrežnih komunikacij. Med njegove naloge sodi tudi vzpostavitev infrastrukture na kateri tečejo Microsoft rešitve. Pri svojem delu v zadnjem času skrbi predvsem za dizajniranje projektov in vpeljavo novih produktov.  

Peter Lončarević

Dell Technologies

Peter Lončarević je Senior Technology Consultant v podjetju Dell Technologies, zadolžen za pripravo in izdelavo IT arhitektur z rešitvami podjetja Dell. Ima več kot 15 let izkušenj v različnih tehničnih vlogah v informacijski tehnologiji. Izkušnje je pridobival v treh multinacionalkah (Assecco, IBM, Dell), ter sodeloval v projektih na področju jugovzhodne Evrope.