Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Okrogla miza: Zgradimo Dynamics 365 & Power Platform skupnost doma

Ste uporabnik ali strokovnjak katere od Microsoftovih poslovnih aplikacij in verjamete, da skupaj zmoremo več? 😀 Skupnosti uporabnikov Microsoftovih poslovnih aplikacij po svetu so že dobro razvite in združujejo uporabnike, konzultante in razvijalce Dynamics 365 (FO, BC, CE) in Power Platform tehnologij. Mnoge od njih so lokalne in namenjene povezovanju ljudi in izmenjavi izkušenj. V zadnjem času začenjamo s tem tudi pri nas 😊 Konferenca DynamicsMinds, ter skupnosti kot sta Power.Si Tech in DUG (Dynamics User Group) Adriatic so prvi rezultat rastoče skupnosti v domači regiji in na to smo izjemno ponosni. Na okrogli mizi bomo govorili o prednostih tesno povezane Dynamics 365 & Power Platform strokovne skupnosti in kako jo zgraditi v lokalnem prostoru. Poleg pogovora o načrtovanih aktivnostih in dogodkih, se bomo dotaknili še pomembne vloge Microsofta in Microsoftovih partnerjev kot tudi vplivnežev, MVP-jev in zvestih članov skupnosti. Okrogla miza bo namenjena tudi izmenjavi mnenj z udeleženci, ki lahko izrazijo svoje potrebe in predloge, kako lahko skupaj izboljšamo sodelovanje in povezovanje skupnosti na področju Microsoftovih poslovnih aplikacij, v Sloveniji in širši regiji. Pogovor bo vodila Ana Gligorijević, direktorica Docentrica, ki razvoj skupnosti aktivno podpira.

Miha Vuk

Docentric d.o.o.

Miha Vuk je Technical Fellow v podjetju Docentric, soorganizator DynamicsMinds konference in pobudnik Dynamics User Group Adriatic. Zadnjih 12 let se ukvarja z Dynamics 365 for Finance and Operations (bivši AX), predvsem s spremljanjem in uvajanjem tehničnih novosti ter s sodelovanjem z drugimi strokovnjaki in širšo skupnostjo.  

Barbara Domicelj

Microsoft d.o.o.

Barbara Domicelj, generalna direktorica Microsofta Slovenija, je svojo kariero v Microsoftu začela z uspešnim vodenjem oddelka za telefonsko prodajo (telesales). Pot jo je nato prek oddelka za srednje velika podjetja vodila na področje prodaje za javno upravo, kjer je kot vodja prodaje soustvarjala strateške Microsoftove projekte v Sloveniji in zgradila pomembna partnerstva v javnem sektorju. Kot direktorica za področje velikih strank in partnerjev za Slovenijo in Albanijo je bila odgovorna za oblikovanje in vodenje raznolikih ekip, ki so presegale načrtovane rezultate. Preden je prevzela vodenje slovenske podružnice Microsofta, je vodila področje prodaje za velika podjetja v celotni Microsoftovi regiji Adriatic. Domiceljeva je po izobrazbi univerzitetna diplomirana ekonomistka, svoje znanje pa je dopolnjevala še na poslovnih šolah INSEAD – The Business School for the World in Wharton School (University of Pennsylvania). Kot odlična poznavalka za upravljanje in preobrazbo poslovne kulture deluje v Združenju Manager in Ameriški gospodarski zbornici v Sloveniji (AmCham Slovenija). Ceni iskrenost, odgovornost in timsko delo ter verjame, da nam lahko s pravim pristopom tehnologija vrne čas, nas naredi varnejše in bolj zdrave ter navdihne našo ustvarjalnost.  

Martin Pregl

Nephos d.o.o.

Izkušen tehnološki strateg, ki ima več kot 20 let izkušenj na področju tehnologije, prodaje in marketinga. Geek po duši, vedno pripravljen se zakopati v nove tehnologije in reševati izzive. V zadnjem času se v svetovalnem podjetju Nephos ukvarja predvsem s pomočjo podjetjem pri vpeljavi novih tehnologij, od izdelave arhitektur, do pridobivanja tehničnega znanja - Azure, AWS, GCP, Power Platform in še marsikaj. Microsoft Certified Trainer, Microsoft Power Platform Solution Architect, Azure Solution Architect  

Ana Gligorijevic

Docentric d.o.o.

🔥 Passionate about: Technology, Disruptive brands, Servant leadership and Developing ⭐awesome⭐ products 🌞 Supporting: Women in Tech and Community events & conferences 🙏 Grateful for: Being surrounded by amazing people who share the same values and sensibility ❤ In love with: Microsoft BizApps and Our professional community Ana is CEO at Docentric, a team of highly skilled IT professionals who have dedicated their lives to becoming experts in Microsoft technologies with a focus on Dynamics 365. Excellent products built on feedback from our users and the community are our passion. We take pride in delivering an extensive part of these products completely for free ❤ and organizing the world-class annual Dynamics 365 and Power Platform Community Conference 👉 DynamicsMinds, proving ourselves as community-first and community-friendly Microsoft Partner.  

Maja Žagar

Docentric d.o.o.

Maja Žagar je Partner Account Manager v Docentricu, kjer se posveča razvoju dolgoročnih strateških partnerstev z obstoječimi in novimi strankami. S svojim obsežnim znanjem in več kot 25 leti izkušenj na področju svetovanja podjetjem po vsem svetu, gradi most med poslovnim in tehnološkim okoljem, s čimer pomembno prispeva k ustvarjanju vrednosti za podjetje in pospešenemu sprejemanju novih tehnologij. Poleg tega je Maja ključna članica organizacijske ekipe konference DynamicsMinds, kjer pokriva področje sponzorstev.