Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Pocenite stroške varnostnega kopiranja podatkov in hkrati dvignite nivo obrambe pred kibernetskimi napadi

Izkoristite najsodobnejše tehnologije pri varovanju virtuliziranih in kontejneriziranih podatkov. Dell PowerProtect Data Manager zagotavlja napredno varnostno kopiranje podatkov, avtomatizirano odkrivanje, deduplikacijo, centralno upravljanje in upravljanje s strani skrbnikov aplikacij za fizična, virtualna in multicloud okolja. Prinaša nove, inovativne pristope za varnostno kopiranje VMware VM, Kubernetes in NAS okolja ter omogoča okrevanje v slučaju uspešnega kibernetskega napada. Omogoča tudi direktno integracijo med diskovnimi polji in PowerProtect DD, ki jo upravlja PowerProtect Data Manager.

Primož Golob

Dell Technologies

Primož Golob je tehnološki svetovalec z dolgoletnimi izkušnjami na področju IT. Delal je za več vodilnih sistemskih integratorjev v Sloveniji. Od leta 2007 je zaposlen v podjetju Dell Technologies. V podjetju je zadolžen za rešitve za varnostno kopiranje podatkov. V preteklih letih si je na tem področju pridobil bogate izkušnje z delom na vseh največjih projektih v regiji.