Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

S strateško digitalizacijo do večje učinkovitosti s pomočjo Power Apps: praktični prikaz na projektu BTC CityInfo

Vabljeni na predavanje, ki bo prežeto s konkretno demonstracijo Power platform rešitve. Aplikacija BTC CityInfo je kompleksna rešitev, ki zaposlenim v BTC (prodaja, marketing, vzdrževanje, finance) omogoča enostaven dostop do podatkov o njihovih nepremičninah in najemnikih. Prek aplikacije CityInfo uporabniki lahko iščejo po različnih atributih in pridobijo želene in ažurirane informacije o kontaktih strank, pogodbah, finančnem stanju in specifikacijah prostorov, vse prek enostavnega uporabniškega vmesnika. Informacije o nepremičnini pa lahko iščejo tudi prek interaktivnega zemljevida, kjer so prostori izrisani na posamezen prostor oziroma lokal natančno. To jim prinaša velik prihranek časa in olajša delo internih ekip. Za delovanje aplikacije, ki ponudi vedno sveže in ažurne podatke, je v ozadju vzpostavljena povezava z dvema viroma podatkov. Prvi vir je povezan s strankinim podatkovnim skladiščem (DWH), kjer se nahajajo poslovni podatki, pridobljeni iz njihovega ERP in CRM sistema ter nekaterih drugih poslovnih baz. Drugi vir pa predstavlja natančne izmere prostorov, skupaj z izrisi tlorisov, ki se shranjujejo na zunanjem strežniku partnerskega podjetja BTC. Gre namreč za ogromno količino podatkov, ki vsebujejo podatke o 25 objektih, 475.000 m2 zunanjih površin in skoraj 250.000 m2 notranjih površin (trgovine, storitve, pisarne, skladišča), kjer je več kot 400 poslovnih partnerjev. Aplikacija je bila razvita tudi za mobilni dostop, kar še dodatno olajša dostop do podatkov na terenu. Vabljeni na predavanje, kjer bosta David Rozman (BizIT) in Gašper Camloh (BTC) skozi demonstracijo prikazala izdelano rešitev ter ponudila konkretna priporočila v obliki »lessons learned«.

David Rozman

BizIT d.o.o.

David Rozman je direktor družbe BizIT, ki v podjetja in javno upravo učinkovito vpeljuje digitalne rešitve s tehnologijami SharePoint Online in Microsoft Power Platform. David si je v več kot 25 letih strokovnega dela na tehnološkem področju nabral številnih izkušenj pri implementaciji projektov digitalizacije, prenosu specifičnega znanja in razvoju inovativnih rešitev. Je nosilec številnih strokovnih nazivov, kot so MOS Master, ECDL Expert, ECDL Certified Training Professional, Executive MBA ter drugih.  

Gašper Camloh

BTC d.d.

Gašper Camloh v družbi BTC vodi Sektor za upravljanje poslovnih procesov. Njegova karierna pot se je začela v svetu revizije, kjer je odkril svoj smisel za analiziranje poslovnih procesov ter izpopolnil veščine vodenja projektov. Danes z multidisciplinarno ekipo strokovnjakov v družbi BTC vodi številne projekte digitalizacije in optimizacije poslovanja, ki sledijo zastavljeni viziji družbe na področju upravljanja poslovnih procesov, to je »BTC as a data & process driven organization«.