Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Učinkoviti načini zaščite IT storitev v oblačnem okolju Azure

Sistemi IT, aplikacije in storitve, ki gostujejo v računalniških oblakih, prevzemajo vse pomembnejšo vlogo v poslovanju sodobnih podjetij. Učinkovito upravljanje varnosti v oblaku je bistvenega pomena za vsako podjetje, ki želi izkoriščati prednosti porazdeljenega okolja IT. Na predavanju si bomo pogledali, kako lahko na področjih Identity&Access, App&Data Security, Network Security, Threat Protection in Security Management izboljšajte stanje varnosti in se zaščitite pred grožnjami v oblačnem okolju Azure.

Matic Kutnjak

Kontron d.o.o.

Matic Kutnjak je sistemski inženir, več kot 10 let zaposlen kot IT strokovnjak na različnih področjih. Zadnji dve leti je zaposlen v Kontronu, kjer je specializiran za področji Microsoft Azure in Veeam Backup. Je del oddelka Microsoft, kjer strankam pomaga s svetovanjem, izdelavi rešitev, odpravljanju različnih težav na IT sistemih ter tudi vpeljavi varnostnih rešitev. Navdušuje se nad novimi tehnologijami, predvsem tistimi, ki predstavljajo optimizacijo v delovnih procesih.