Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Unleashing Microsoft Viva: The Ultimate Guide to Turning Coffee Breaks into Productivity Power-Ups

Pripravite se, da se skupaj podamo na poučno potovanje z našim predavanjem o Microsoft Viva platformi, kjer si bomo pogledali, kako lahko odmore ob kavi spremenimo v izboljšanje produktivnosti. Skozi potovanje se bomo pomikali po ključnih modulih Microsoft Viva s poudarkom na njihovi praktični uporabi in prednostih. Od spodbujanja kulture nenehnega učenja z Viva Learning do izkoriščanja kolektivne inteligence vaše organizacije z Viva Topics in dajanja prednosti dobremu počutju zaposlenih z Viva Insights, bomo odkrili, kako vsak vidik prispeva k celostnemu in učinkovitemu delovnemu okolju. Pridružite se nam in odkrijte, kako Microsoft Viva ni le še en nabor novih orodij, temveč dinamičen ekosistem z Microsoft 365 storitvami v oblaku. Poskrbeli bomo, da boste do konca našega predavanja oboroženi z znanjem in duhovitostjo za uporabo Microsoft Viva orodij kot še nikoli doslej.

Rok Zemljarič

CRAYON, celovite IT rešitve, d.o.o.

Rok, mednarodno priznan in večkrat certificiran IT strokovnjak, je v podjetju Crayon d.o.o. zaposlen kot vodja storitvene ekipe, kjer sodeluje tako pri izvedbenih kot tudi prodajnih aktivnostih. Z več kot dve desetletji dolgimi lokalnimi in mednarodnimi izkušnjami s področja načrtovanja, implementacije in podpore infrastrukturnih rešitev se večinoma ukvarja z rešitvami v Microsoftovih okoljih, poleg Microsoftovih tehnologij pokriva tudi razne varnostne rešitve s področja varnostnega kopiranja podatkov in ščitenja podatkov pred virusi in drugo zlonamerno kodo. Zadnja leta se posveča Microsoftovim IT rešitvam v oblaku, kjer je bil udeležen na večjih projektih povsod, kjer so potrebovali njegove izkušnje. V prostem času ni več kritik digitalizacijske preobrazbe v Sloveniji (ker je ni), ostaja pa zagret igralec Fortnite-a in podpornik Tottenham Hotspurs ekipe.