Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Vodja, ki vodi v prihodnost.

Učinkovito vodenje ekipe pomaga pri zagotavljanju jasne vizije, spodbuja sodelovanje med člani ekipe, izboljšuje produktivnost ter krepi motivacijo in zadovoljstvo zaposlenih. Dober vodja je tisti, ki navdihuje, gradi zaupanje, se zna soočit s konflikti in spodbuja rast svoje ekipe. Na delavnici boste spoznali pomen vodenja v spreminjajočem se okolju, kompetence, ki jih vsak vodja potrebuje za uspešno obvladovanje izzivov in ekipno doseganje izjemnih rezultatov.

Monika Lapanja

CPOEF

Mag. Monika Lapanja je v več kot 20 letni karieri na Ekonomski fakulteti, kjer je tudi magistrirala, predvsem razvijala odnos sodelovanja fakultete z gospodarstvom, s katerim se je vmes srečala tudi kot izvršna direktorica Združenja YES. Pri svojem delu se je z vodenjem srečevala na različne načine. Se imela priložnost veliko naučiti, znanje pa aktivno uporabiti v praksi, saj je bodisi manjše ali večje teame vodila vso svojo kariero. Sicer pa trenutno kot direktorica CPOEF kreira rešitve razvoja kadrov v podjetjih in različne izkušnje s področja vodenja ter poslovnega komuniciranja deli na mnogih delavnicah poslovnega izobraževanja.