Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

Novice

petek, 17. junij 2022

Zagotovite si #ntk22 nastanitev po Early Bird ceni

Kotizacija v roki, nasmeh na obrazu, le še svoj prostor pod soncem iščete? Le brez skrbi! Glavno #ntk22 prizorišče ima na voljo kar nekaj nastanitvenih kapacitet, vse zgodnje rezervacije nagradimo tudi z Early Bird popusti!

Preberi več

torek, 14. junij 2022

Pripravljeni? Pozor, #ntk22!

Prijave na 27. NT konferenco so odprte! Vtisi zadnje konference so za nas še vedno zelo živi, zato je organizacija letošnje konference že v polnem teku. Med 26. in 28. septembrom 2022 bosta Grand Hotel Bernardin in Portorož ponovno blestela v vseh NTK barvah.

Preberi več

petek, 01. oktober 2021

Nagradna igra Pršutolov na NT konferenci – zabaven prikaz uporabe Microsoftovih orodij

Podjetje Skupina stroka.si se s svojimi zaposlenimi redno udeležuje NT konference, vsakič znova pa se znajdejo pred izzivom, kako na zanimiv način udeležencem predstaviti njihova področja delovanja. V letošnjem letu so se odločili za prav posebno obliko dejavnosti – nagradno igro Pršutolov, s katero so na zabaven način predstavili kar 4 različna Microsoftova orodja.

Preberi več

nedelja, 26. september 2021

#NTK21 je tik pred vrati | Koristni napotki za udeležence

Pa saj ni res, pa je! Iskreno – še mi se moramo uščipniti, da se zavedamo, da je vse resnično. Težko verjamemo, da po dolgem premoru pišemo tole sporočilo, ki je namenjeno vam, dragi udeleženci letošnje NT konference. Naša ekipa vas že pričakuje v Grand Hotelu Bernardin, da pripravi vse za ponedeljkovo odprtje vrat v svet tehnologije in poslovanja.

Preberi več

sobota, 25. september 2021

#NTcoin: Postani najboljši lovec na kovance in časti pijačo …

Na NT konferenci ne potrebujete denarja. Z našo virtualno valuto NTCoin lahko kupite vse. No, skoraj vse. Barke recimo ne. Ampak vseeno. Boljši lovec boste, več NTcoinov si boste priigrali in več bo priložnosti. Izbirate lahko med “šopingom” v Geek Boutique-u ali pa kovančke unovčite na večerni zabavi, kjer med drugim lahko kakšni prijetni poslovni partnerki (ali partnerju) “častite” pijačo. ;)

Preberi več

sobota, 25. september 2021

Peer2Pir | Gremo na pivo?

Naslovno vprašanje je zgolj retoričnega značaja, saj poznamo vaš odgovor. Je eno redkih vprašanj, na katero ne potrebujemo niti trenutka za razmislek. Saj veste, pivo se rado druži – ob pivu pa se še rajši družimo mi! Zato bo tudi na 26. NT konferenci poskrbljeno za druženje ob pivu in z njim na dogodku Peer2Pir. Za brezplačno pivo poskrbi Pivovarna Union.

Preberi več

sobota, 25. september 2021

Zabava vol. II |»Hir aj kam, hir aj go«, torek!

Je zanimiv, drugačen in poseben. Že skoraj trideset let ustvarja pod mogočnim umetniškim imenom, a sam pravi, da je preprost šarlatan. In čefur. In še marsikaj. Dame in gospodje, samo za vas bo iz Ljubljane v Portorož prišel eden in edini, Magnifico!

Preberi več

sobota, 25. september 2021

Zabava vol. I | Ste za noč v Londonu?

Kako vam je všeč nočno življenje v Londonu? Pa utrip tega metropolitanskega mesta? Kaj pravite na najbolj popularno angleško pijačo, gin (in tonik)? Slišali smo vaše namige in uslišali vaša pričakovanja – zato vam bomo London Night pripeljali kar na plažo Grand Hotela Bernardin. Za en večer, za eno noč, za 26. NT konferenco – se pretvarjajmo, da je London pri nas doma.

Preberi več

petek, 24. september 2021

NTERSAFE. Varno na NTK.

NTK bo letos dodatno zaščiten z antivirusnim programom. Seveda bo ta antivirusni program deloval le toliko, kolikor ga bomo vsi mi, udeleženci NTK, vzeli za svojega in ga tudi dosledno »uporabljali«. In ne, nismo izumljali novih Microsoftovih programov ali aplikacij. V resnici gre le za to, da si želimo varno izpeljati NT KONFERENCO 2021. Zato vas vabimo, da se sprehodite skozi nekatere ključne komponente našega NTERSAFE programa.

Preberi več

četrtek, 23. september 2021

8 + 1 RAZLOG, ZAKAJ (NE) NA NTK!

NT konferenca se z naglico približuje. Nekateri že razmišljate, kaj boste vzeli s seboj in se veselite vnovičnega srečanja kolegov, ki jih že dolgo niste videli. Veselite se razgledov na morje. Pa novih veščin in motivacije, ki so v tem času več kot dobrodošli.

Preberi več

četrtek, 23. september 2021

Stopite na pot uspeha skupaj z nami! | Inovatio

Zgodba podjetja Inovatio je pot o viziji in pogumu. Pot, ki jo že vrsto let uspešno prepletata inovativnost in fleksibilnost uigrane ekipe. Zgodba se je rodila s skupnimi močmi zaposlenih, ki jih odlikujejo večletne izkušnje s področja inovativne tehnologije. Svojo pot je nadgradila z distribucijo fleksibilnega poslovnega in šolskega pohištva vodilnega nemškega proizvajalca VS in tako svojo ekipo še razširila.

Preberi več