Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

Novice

torek, 07. september 2021

Šolstvo prihodnosti

Področje šolstva se je v zadnjem letu soočilo z neštetimi izzivi, doživelo nenadne korenite spremembe in se osredotočilo na digitalizacijo. Vse naštete spremembe so nas spodbudile, da se tudi na letošnji NT konferenci posvetimo področju šolstva v prihodnosti.

Preberi več

petek, 27. avgust 2021

NTK Poslovni dan

NTK Poslovni dan bo na letošnji NT konferenci na sporedu v torek, 28. septembra 2021. Pripravili smo štiri vsebinske sklope, ki pokrivajo pomembne aktualne tematike.

Preberi več

petek, 27. avgust 2021

NTK Tehnologija

Vsebinski sklopi s področja tehnologije so vam že dobro znani, dodali bomo le še zadnje novosti. Spremljajte nas za več podrobnosti.

Preberi več

torek, 10. avgust 2021

30 uspešnih let podjetja ACORD-92

Eden zvestih partnerjev NT konference je tudi podjetje ACORD-92, ki letos beleži že 30. obletnico uspešnega delovanja in 20 uspešnih let spletne trgovine PCplus.si.

Preberi več

četrtek, 24. junij 2021

Udoben počitek po produktivnem dnevu

Kaj je lepšega kot preživeti produktiven in zabaven dan na vašem najljubšem poslovno-tehnološkem dogodku? Udoben počitek v sobi s pogledom na morje, kakopak! V Grand Hotelu Bernardin vas pričakujejo.

Preberi več

sreda, 09. december 2020

Uspešna zgodba Skupine stroka.si in podjetja TAB d.d. | Koriščenje oblačnih storitev Azure pri vzpostavitvi sistema za nadzor Li-ion baterij v podjetju Tab d.d.

»Vzdrževanje visokega nivoja kakovosti naših produktov in graditev ponudbe, prilagojene naročnikom in partnerjem, nas je spodbudila, da nadaljujemo projekte digitalne transformacije. V sodelovanju s Skupino stroka.si smo zastavili inovativen pristop k nadzorovanju naših baterij in tako združili ekspertno znanje obeh podjetij.« Davorin Jelen, Vodja IT

Preberi več