Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

Pogosta vprašanja

A

Kakšna hrana bo na voljo na konferenci?

Hrana na konferenci bo pestra in raznolika, s čimer želimo poskrbeti za vse prehranske posebnosti. Iz tega razloga v času konference naročanje posebnih obrokov ne bo mogoče. Kosilo bo na voljo v restavraciji Grand Hotela Bernardin, večerje pa na lokaciji večernih zabav.

Zakaj potrebujem svoj profil na spletni strani konference?

Z registracijo na konferenco si boste ustvarili profil, kjer boste lahko urejali svoje osebne podatke in prilagodili svoj urnik. Znotraj NTK profila se lahko vključite tudi v NTK Poslovno mrežo, ki vam omogoča komuniciranje z ostalimi udeleženci ter dogovarjanje za sestanke z vsemi, vključenimi v NTK Poslovno mrežo.

Kje in kdaj bo potekala 29. NT konferenca?

29. NT konferenca bo potekala v Grand Hotelu Bernardin v Portorožu med 23. in 25. septembrom 2024.

Komu je namenjena NT konferenca?

Dogodek vsako leto privabi več posameznikov tudi s področij, ki niso strogo vezana na tehnologijo. NT konferenca namreč udeležencem ne predstavlja le tehnoloških novosti iz IT sveta in informacijskih trendov, temveč tudi načine, kako le-te vključiti v vsakodnevne poslovne procese.

Kaj je NT konferenca?

NT konferenca je največja in osrednja slovenska tehnološko-poslovna konferenca, ki jo letno obišče več kot 2000 udeležencev. Na 28. NT konferenci se bodo ponovno zbrali priznani domači in tuji vrhunski strokovnjaki, tako iz tehnološkega kot poslovnega sveta.

NT konferenca pa je tudi dogodek, ki udeležencem predstavlja edinstveno možnost za osebna srečanja s poslovnimi partnerji in vrhunskimi strokovnjaki, ter s tem dogodek številnih poslovnih priložnosti in sklepanja poslov.

B

Ali je možna odpoved že oddane prijave na NT konferenco?

Seveda! V primeru odpovedi udeležbe do najkasneje mesec dni pred začetkom konference vam bomo znesek kotizacije vrnili v celoti, zaračunali pa vam bomo administrativne stroške odpovedi, ki znašajo 40 € + DDV. Če pa bo do odjave prišlo kasneje, je prijavljeni udeleženec dolžan v celoti poravnati znesek kotizacije. Enako velja, če se prijavljena oseba dogodka (brez oddaje do 1 meseca pred konferenco) ne udeleži.

Zakaj je nakup kotizacije obvezen?

Ker želimo vsem udeležencem konference zagotoviti kakovostno izkušnjo, bomo na dogodku izvajali temeljit nadzor pristopa, tako do predavanj kot do preostalega območja konference. Iz tega razloga boste morali vsi pred vstopom na prizorišče NT konference pokazati svojo identifikacijsko kartico. Poskrbeli bomo, da bo postopek nemoteč, izvajali pa ga bomo pri dostopu do konferenčnega in obkonferenčnega dogajanja. Vabimo vas, da se izognete nevšečnostim in z izbiro kotizacije (NTK Polna kotizacija, kotizacija NTK Mreženje ali kotizacija NTK Poslovni dan) priredite NT konferenco svojim potrebam in željam.

Ali lahko svojo kotizacijo prenesem na nekoga drugega?

Če ste zaradi nepredvidljivih okoliščin v času NT konference zadržani, lahko svojo kotizacijo prenesete na drugo osebo. Prenos kotizacije lahko uredite v svojem profilu, vendar najkasneje 5 delovnih dni pred dogodkom.

Kaj mi omogočajo različne kotizacije?

NT Polna kotizacija

Ta kotizacija vam bo zagotovila tridnevni dostop do celotnega rednega dela konference, saj omogoča obisk vseh predavanj ter poslovnega dela konference pa tudi obisk večernih druženj:

• Velja od 23. do 25. septembra 2024
• Dostop do vseh predavanj (tehnoloških in poslovnih)
• Dostop do NT Poslovnega dneva
• Dostop do NT razstavnih prostorov
• 3 kosila (23., 24. in 25. september), 2 večerji (23. in 24. september) ter 2 večerni druženji (23. in 24. september)


NT Mreženje

Če so vaš glavni namen obiska konference učinkovito sklepanje poslov, ohranjanje stikov in druženje, potem je to prava kotizacija za vas, saj vam omogoča tridnevno prisotnost na konferenci, ne pa tudi obiska predavanj:

• Velja od 23. do 25. septembra 2024
• Dostop do NTK razstavnih prostorov
• 3 kosila (23., 24. in 25. september), 2 večerji (23. in 24. september) ter 2 večerni druženji (23. in 24. september)


NT Poslovni dan

Za vse tiste, ki se želite udeležiti konference predvsem zaradi poslovnih predavanj in sklepanja poslov na dogodku, pa smo pripravili to enodnevno kotizacijo:

• Velja v torek, 24. septembra 2024
• Dostop do NT Poslovnega dneva
• Dostop do NT razstavnih prostorov
• 1 kosilo, 1 večerja in 1 večerna zabava (na dan 24. september 2024)

C

Ali je identifikacijska kartica na konferenci obvezna?

Kartica je obvezna, nosite pa jo na vidnem mestu, saj omogoča dostop do konferenčnega in/ali obkonferenčnega dogajanja. Identifikacijska kartica je neprenosljiva, v primeru izgube pa vam bomo izdelali novo.

Kje in kdaj dobim identifikacijsko kartico?

Identifikacijsko kartico vam bomo pripravili po plačilu predračuna, prevzeli pa jo boste v času dogodka na Registracijskem pultu v hotelu Bernardin.

D

Kako pridobite NTcoine?

Točke NTcoin lahko pridobivate z najrazličnejšimi aktivnostmi – z obiskovanjem predavanj, deljenjem mnenja prek izpolnjevanja vprašalnikov po predavanjih ali z obiskovanjem razstavnih prostorov NTK partnerjev. Na kratko – kdor pokaže več navdušenja in zagnanosti, prejme več NTcoinov in si lahko privošči več nagrad.

Kako preverite stanje NTcoinov?

Stanje NTcoin točk boste lahko preverili v svojem NTK uporabniškem profilu na spletni strani www.ntk.si, pregledovanje pa bo možno tudi med konferenco, ko boste odčitali svojo akreditacijo v Geek Boutique trgovini. V primeru kakršnihkoli nejasnosti vam bo na voljo tudi naše prijazno osebje, ki vam bo z veseljem priskočilo na pomoč.

Kako unovčite NTcoine?

Zbrane NTcoin točke lahko unovčite kadarkoli na konferenci, in sicer jih lahko zamenjate za konferenčno majico, kupone za pijačo na večerni zabavi ali za lepe nagrade v trgovini Geek Boutique. Točke lahko unovčite takoj, ko jih zberete dovolj za kupon, majico ali nagrado. Oglasite se v Geek Boutique trgovini in z veseljem vam bomo razložili vse podrobnosti.

Kaj so NTcoini?

Edinstvena valuta NT konference se imenuje NTcoin in tudi letos vam prinaša lepe nagrade. NTcoini so točke, ki jih boste obiskovalci NT konference zbirali s sodelovanjem v konferenčnih aktivnostih, zbrane točke pa boste nato lahko na konferenci zamenjali za majico 28. NT konference, kupone za pijačo na večernih zabavah ali za različne nagrade v Geek Boutique trgovini.
Zdaj veste, zakaj je valuta tako edinstvena – več točk boste zbrali, več nagrad si boste lahko privoščili!