Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

Novice

četrtek, 25. april 2019

Zaključene prijave na dogodek Razvoj šolstva v dobi umetne inteligence

Dragi šolniki, tudi letos ste se odzvali v velikem številu z udeležbo na dogodku Razvoj šolstva v dobi umetne inteligence, ki bo potekal v sklopu 24. NT konference, v torek, 21. maja 2019, v Grand hotelu Bernardin, v Portorožu. Veseli nas, da vam je mar za prihodnje generacije, da se že veselite predajati, kot tudi prejemati znanje o umetni inteligenci, ki že pospešeno pronica v vse družbene pore.

Preberi več

petek, 19. april 2019

Panelna razprava na temo kibernetske varnosti

Panelna tehnološka razprava na temo kibernetske varnosti bo na sporedu v sredo, 22. maja, v družbi priznanih strokovnjakov za varnost. Na razpravi bodo svoje znanje in pogled na problematiko kibernetske varnosti delili Gorazd Božič (SI-CERT), Milan Gabor (Viris d.o.o.), Miha Pihler (Mikeji d.o.o.), panel pa bo povezoval Luka Manojlović (MA-NO d.o.o.).

Preberi več

petek, 12. april 2019

NTK Poslovni dan

Pomemben del 24. NT konference bo že tradicionalno namenjen poslu in trendom, povezanimi s posebnimi področji, t. i. vertikalami. NTK Poslovni dan bo na sporedu drugi dan konference, v sredo, 22. maja. Po osrednjem dogodku v nabito polni dvorani Evropa, v družbi uveljavljene TV voditeljice Darje Zgonc in nepričakovanem srečanju 'umetne inteligence' in 'zdrave kmečke pameti', bomo dan nadaljevali nekoliko drugače, kot ste bili vajeni do zdaj. Že v dopoldanskih urah bomo glavne tehnološke in poslovne vsebine razdelili na dva dogodka, namenjena področju, ki vas zanima. Iz prve roke priznanih strokovnjakov boste ne glede na to, ali je vaš fokus usmerjen na tehnologijo ali poslovanje, izvedeli o najnovejših trendih in novostih s področja umetne inteligence.

Preberi več

četrtek, 11. april 2019

Izkoristite priložnost – vključite se v NTK Poslovno mrežo!

Vsak dan se borimo s časom, včasih ga želimo celo prehiteti. Kako delovni čas kar najbolj učinkovito izkoristiti? Kako si razporediti delovne dni, ure in minute? Medtem ko žongliramo med samim delom in poslovnimi sestanki, si moramo vzeti tudi čas za izobraževanje, pridobivanje novega znanja, za iskanje novih priložnosti za optimizacijo in nadgradnjo delovnih procesov in iskanje novih poslovnih partnerjev.

Preberi več

ponedeljek, 01. april 2019

Srečanje Microsoftovih partnerjev

Dogodek, ki bo tudi letos združil prestižne Microsoftove partnerje, z imenom Srečanje Microsoftovih partnerjev, bo potekal v okviru 24. NT konference, v torek, 21. maja 2019, v Grand hotelu Bernardin.

Preberi več

četrtek, 21. marec 2019

Slovenski MVP strokovnjaki na tehnološkem delu NT konference

Programski del 24. NT konference že dobiva svojo podobo in čas je, da vam razkrijemo prve predavatelje. Tako kot v preteklih letih se nam bodo tudi na letošnji konferenci pridružili slovenski strokovnjaki z nazivom MVP, 'Most Valuable Proffesional'. Cenjen naziv podjetje Microsoft podeli za visoko strokovnost neodvisnim vrhunskim strokovnjakom, ki so naziv pridobili ravno zaradi svojega zavzetega sodelovanja v tehničnih skupnostih in izjemnih dosežkov na svojem področju.

Preberi več

torek, 19. marec 2019

Identifikacijska kartica – nepogrešljiv konferenčni dodatek

Identifikacijska kartica, ki jo boste prejeli prvi dan vaše udeležbe na 24. NT konferenci, tudi letos velja za nepogrešljiv konferenčni dodatek, ali če vam je ljubše, tudi letos le-ta velja za obvezno opremo, saj bo dostop do konferenčnega in obkonferenčnega dogajanja možen le z NTK identifikacijsko kartico.

Preberi več

torek, 19. marec 2019

Zagotovite si 5 % popusta za hotelsko nastanitev

Star slovenski pregovor pravi 'rana ura – zlata ura' in ta velja tudi, ko se odločate za rezervacijo hotelskih nastanitev. V St. Bernardin Resortu so za udeležence 24. NT konference pripravili posebne cene, saj vas pri rezervaciji hotelskih nastanitev, vse do 19. aprila 2019, nagradijo s 5 % popusta na izbrano nastanitev po vaši meri.

Preberi več

torek, 19. marec 2019

Razvoj šolstva v dobi umetne inteligence - mesta so ZAPOLNJENA!

Kako vzgojiti posameznike, ki bodo vedeli, kdo ali kaj je umetna inteligenca (AI), kaj pomeni strojno učenje in kako omenjeno vpliva na naše vsakdanje življenje? V znanju je moč in samo znanje je tisto, ki nam bo odprlo okno v svet in postavilo svet v pravo perspektivo. Enako pa je tudi z umetno inteligenco in strojnim učenjem.

Preberi več

ponedeljek, 18. marec 2019

Luciano Floridi | Življenje v infosferi

Eden izmed osrednjih predavateljev na Osrednjem dogodku 24. NT konference bo svetovno (pri)znan Luciano Floridi. Italijan, ki poučuje na Oxfordski univerzi, se posveča etiki in filozofiji informacij. Aktiven je na različnih področjih, je prejemnik mnogih priznanj in nagrad ter ljubitelj šaha in skvoša.

Preberi več