Novice

ponedeljek, 23. april 2018

NTK Poslovna mreža – da boste kar najboljše izkoristili svoj čas!

Se spomnite, kdaj ste nazadnje sklenili posel v pisarni, na formalnem sestanku, s posameznikom, ki ste ga prvič srečali? Odgovor nam je seveda poznan, zato smo tudi na 23. NT konferenci pripravili odlično platformo za mreženje v neformalnem in sproščenem okolju. Ljudje že od nekdaj sklepajo posle s posamezniki, ki so jim podobni, priljudni, z ljudmi, ki jih poznajo in jim zaupajo. Ker je mreženje ključnega pomena v poslovnem svetu, ki vam lahko odpre ogromno novih priložnosti za posel, smo tudi letos pripravili NTK Poslovno mrežo, v katero se lahko vključite že pred konferenco.

Preberi več

sreda, 18. april 2018

Slano morje, toplo sonce, hladno pivo – združijo se na NT konferenci!

Peer2Pir je že tradicionalno neformalno druženje na NT konferenci, ki bo letos potekalo v torek in sredo. Najstarejša in najbolj priljubljena pijača, pivo, bo tudi letos glavna zvezda druženja Peer2Pir, a hkrati ne pozabite, da se največ posla sklene ravno ob točilnem pultu, zato vam predlagamo, da se dobro opremite, saj ob pivu besede tečejo še hitreje!

Preberi več

sreda, 18. april 2018

Zbirajte NTcoine, prislužite si lepe nagrade!

Priljubljena virtualna valuta NT konference, NTcoin, vam tudi letos prinaša raznovrstne ugodnosti. NTcoini so v resničnem življenju pravzaprav točke, ki jih boste udeleženci NT konference zbirali s sodelovanjem v konferenčnih aktivnostih, kar v prevodu pomeni tudi, da več točk, kot boste zbrali, boljšo nagrado si boste lahko prislužili s sodelovanjem v igri spomina v kotičku Geek Boutique!

Preberi več

ponedeljek, 15. januar 2018

Tri različne kotizacije za udeležbo

Microsoftova NT konferenca vsako leto gosti številne domače in tuje strokovnjake s področja tehnologije in posla ter na podlagi vaših želja pripravlja različne okrogle mize in delavnice. Poskrbi pa seveda tudi za številne priložnosti za mreženje, sestanke, sklepanje poslov in neformalna druženja z ostalimi udeleženci dogodka.

Preberi več

sreda, 10. januar 2018

Vabljeni na Microsoftovo 23. NT konferenco!

Zdi se kot včeraj, ko smo se od vas poslovili na sončni dan pretekle 22. NT konference. Čeprav bi si včasih želeli, da bi eno leto minilo vsaj nekoliko počasneje, vam moramo zaupati, da se že danes veselimo snidenja z vami na že naslednji, 23. NT konferenci.

Preberi več