Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

Novice

četrtek, 24. maj 2018

Hvala, ker ste bili z nami

Trije dnevi so minili izjemno hitro, zgodilo se je ogromno. Iskrena hvala, ker ste se nam med 22. in 24. majem pridružili na tradicionalni NT konferenci. Upamo, da vam je bil (ob)konferenčni program všeč in ste se imeli lepo v naši družbi. Da ste stkali nova poznanstva in obudili stara. Ter predvsem, da ste polni novega znanja, idej in zagona.

Preberi več

četrtek, 24. maj 2018

Pred nami je tretji dan 23. NT konference

Dva dni nazaj je bila cela konferenca še pred nami, danes pa nas čaka zadnji #ntk18 dan. Upamo, da je za vami prijetno druženje na sredini večerni zabavi in ste pripravljeni na današnja predavanja. Čaka nas pester urnik z raznolikimi vsebinami – program je sestavljen iz številnih tematik in verjamemo, da bo vsak našel nekaj zase.

Preberi več

torek, 22. maj 2018

Si želite svojo #ntk18 majico?

NTcoine lahko zamenjate tudi za NTK majico. 120 jih potrebujete, zberete pa jih z obiski predavanj in delavnic, razstavnega prostora, NTK Osrednjega dogodka, z izpolnjevanjem vprašalnikov in obiskom NTK poslovnega popoldneva.

Preberi več

torek, 22. maj 2018

Programski poudarek: Azure, Azure in še enkrat Azure

Programski vodja #ntk18 Luka Manojlović vabi na Azure track, kjer boste odkrivali razsežnosti Azure storitev in se pobliže spoznavali z njimi – čaka nas celodnevno druženje s strokovnjaki Microsoft Services ter Azure delavnica, ki jo bo vodil MVP Aleksandar Nikolič.

Preberi več