Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

Novice

torek, 04. junij 2019

Mercedes-Benz | Preizkusite novi CLA in odkrijte, zakaj je tako poseben

Zagotovo je kradel vaše poglede, ko ste vstopili v preddverje Grand Hotela Bernardin in pustil poseben pečat pri vseh, ki ste ga zapeljali po bližnji obalni cesti. Popolnoma nov CLA kupe z najsodobnejšim načinom upravljanja avtomobila MBUX (Mercedes-Benz User Experience) je premierno predstavitev doživel prav na NT konferenci – stičišču tehnološke in poslovne odličnosti.

Preberi več

petek, 24. maj 2019

Hvala, da ste bili z nami na #ntk19!

Trije dnevi, 2300 udeležencev, 174 predavateljev in 65 sponzorjev. To so številke, ki so zaznamovale 24. NT konferenco – in te številke nam sporočajo, koliko prijateljstev, spominov in nerazdružljivih vezi smo ustvarili v samo treh dneh tradicionalne NT konference.

Preberi več

sreda, 22. maj 2019

Drugi konferenčni dan bo prepletal poslovanje in tehnologijo

Drugi konferenčni dan bo minil v znamenju prepleta poslovanja in tehnologije, saj je pred nami NTK Poslovni dan. Osrednje predavanje bo na sporedu med 9:00 in 10:20 uro v dvorani Europa v družbi Darje Zgonc, kjer se bomo seveda osredotočili na rdečo nit #ntk19 – umetno inteligenco. Med drugimi se nam bo na odru pridružil tudi Luciano Floridi, ki bo spregovoril o etiki in umetni inteligenci.

Preberi več

petek, 17. maj 2019

NASVETI & NAMIGI ali, kako se pripraviti na 24. NT konferenco?

Predavatelji in ekipa NT konference je že v nizkem startu in čas je, da se na pestro konferenčno dogajanje pripravite tudi vi. Da bo prihod v Portorož brez stresa in boste osredotočeni le na nabiranje novega znanja in mreženje, smo za vas zbrali nekaj koristnih napotkov. A prej še opozorilo – s konferenco začnemo v torek, 21. maja, da ne boste neučakano čakali v Portorožu že v ponedeljek.

Preberi več

petek, 17. maj 2019

Cubismo na večerni zabavi ¡Viva la NTK!

Da bi se vrteli v kubanskih ritmih in začutili utrip živahnih ulic Havane, vam ni potrebno na prvo letalo do Kube, saj smo vam letos kubanski melos pripeljali kar na NT konferenco! Na drugi večerni zabavi v sredo, 22. maja, med 20.00 in 01.00 uro zjutraj, bodo z nami Cubismo – hrvaška glasbena skupina, z mednarodno zasedbo.

Preberi več

petek, 17. maj 2019

'Hot & Heavy' večerna zabava z bandom St. Louis

V goste na 24. NT konferenco prihajajo eden najljubših bandov na območju bivše Jugoslavije - St. Louis! 'Hot&Heavy' večerna zabava bo na sporedu v torek, 21. maja, med 19.00 in 24.00 uro, na plaži pred Grand Hotelom Bernardin.

Preberi več