Če uporabljate to stran, se strinjate z uporabo piškotkov za analize, prilagoditev vsebine in oglasov. Spoznajte več | Zapri

Novice

četrtek, 16. marec 2017

Znani so prvi govorci tehnološkega dela NT konference

22. Microsoftova NT konferenca dobiva svojo podobo. Vsebina tehnološkega dela NT konference bo usmerjena v oblak in s tem digitalno preobrazbo. Prikazali bomo, katere so tiste tehnologije, znanja in pristopi, ki jih morate poznati, da bosta vaš posel in posel vaših strank uspešna, sodobna in varna danes, jutri in v prihodnje.

Preberi več

sreda, 15. marec 2017

Poslovne vsebine na 22. NT konferenci

Dejstva, da se nenehne spremembe v poslovnem svetu odvijajo vse hitreje, ne gre več poudarjati. Novi vzorci, načini in oblike poslovanja nas iz dneva v dan usmerjajo v aktivnost, da naredimo korak naprej ter prilagodimo svoje razmišljanje in delovanje. Lahko smo namreč prepričani, da če se ne bomo mi prilagodili v smeri hitrejšega in bolj učinkovitega poslovanja, se bo naša konkurenca zagotovo.

Preberi več

petek, 13. januar 2017

Dogodek | Microsoft za digitalno energetiko

Priložnosti za digitalno preobrazbo so prav na vseh področjih. Vabimo vas na dogodek Microsoft za digitalno energetiko, ki bo v torek, 17. januarja 2017, v prostorih Microsofta Slovenije, v 8. nadstropju Kristalne palače v Ljubljani.

Preberi več

petek, 16. december 2016

Za 22. NT konferenco tri različne kotizacije

Microsoftova NT konferenca vsako leto privabi več posameznikov tudi s področij, ki niso strogo vezana na tehnologijo. NT konferenca namreč udeležencem ne predstavlja le tehnoloških novosti iz IT sveta in informacijskih trendov, temveč tudi načine, kako le-te vključiti v vsakodnevne poslovne procese, ter najnovejše trende poslovanja.

Preberi več

sreda, 14. december 2016

Pridružite se nam na Microsoftovi 22. NT konferenci

Čeprav se zdi, da smo se od 21. NT konference ravno dobro poslovili, bo prav kmalu nastopil čas, da se ponovno srečate s svojimi partnerji in kolegi, da osvežite svoje znanje, nadgradite tisto, kar že veste, ter spoznate novosti, sveže ideje in rešitve za poslovne izzive, s katerimi se srečujete.

Preberi več