Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

Splošni pogoji nakupa

Splošni pogoji poslovanja spletnega portala ntk.si

Svetujemo vam, da pred uporabo strani spletne trgovine pazljivo preberete spodaj navedene Splošne pogoje poslovanja spletne trgovine ntk.si (v nadaljevanju splošni pogoji). Z uporabo spletne strani izrazite svoje strinjanje z navedenimi splošnimi pogoji. Če se s pogoji ne strinjate, vas prosimo, da ne uporabljate spletne trgovine www.ntk.si. MPG PLUS agencija za marketing d.o.o. (v nadaljevanju ponudnik) si pridržuje pravico do spremembe pogojev na spletni strani www.ntk.si kadarkoli in brez predhodnega obvestila. Vse spremembe so zavezujoče za kupce, zato vam priporočamo, da si splošne pogoje redno ogledujete.

Podatki o ponudniku

www.ntk.si je spletni portal, s katerim upravlja podjetje MPG PLUS agencija za marketing d.o.o., skrajšano ime podjetja MPG PLUS d.o.o., Leskoškova cesta 2, 1000 Ljubljana, davčna številka: 17143632, matična številka: 2146681000, vpisan pri Okrožnem sodišču v Ljubljani.

Registracija in prijava

Naročila preko spletnega portala www.ntk.si potekajo preko spleta 24 ur na dan do začetka NT konferenca. Za spletni nakup v spletni trgovini www.ntk.si je potrebna registracija na spletni strani www.ntk.si. Po registraciji uporabnik na svoj elektronski naslov prejme avtomatsko generirano sporočilo, da je njegov račun aktiviran. Ko ima uporabnik račun aktiviran, lahko začne z nakupovanjem v spletni trgovini. Za nakup mora biti uporabnik prijavljen v sistem. Registriran uporabnik za prijavo v spletno trgovino vpiše svoj elektronski naslov in geslo.

Naročilo in nakup – sklenitev pogodbe

Uporabnik izbere želene kotizacije, ki se zbirajo v košarici. Izbrane kotizacije lahko uporabnik iz košarice odstrani, poveča njihovo količino ali pa nadaljuje nakup. V nadaljevanju nakupa uporabnik izpolni vse potrebne podatke. Kupec odgovarja za podatke, dane v procesu izvajanja naročila. Zavezanci za DDV so dolžni ob nakupu navesti tudi svojo davčno številko. Ponudnik ne odgovarja za morebitne napake pri podatkih. Uporabnik v tej fazi izbere tudi način plačila. Načini plačila so navedeni v teh splošnih pogojih, in sicer v odstavku Plačilni pogoji.

Po oddaji naročila kupec s strani ponudnika preko elektronske pošte, ki jo je navedel ob registraciji, prejme potrditev naročila. V njem so navedene kotizacije in količine, ki jih je kupec izbral. V primeru, da se cena v času obdelave naročila spremeni, se ponudnik zavezuje, da bo veljavna tista cena kotizacije, ki je bila objavljena na dan naročila (t. j. na dan zaključka in oddaje naročila). Ponudnik si pridržuje pravico, da v primeru vprašanj pokliče uporabnika na njegovo telefonsko številko.

Sprejeta naročila se obravnavajo kot nepreklicna in bodo izpeljana. Kupec ima možnost preklicati naročilo v času dveh ur, in sicer preko elektronske pošte info@ntk.si ali po telefonu +386 30 718 300. Popravke ali dodatke k naročilu nam lahko pošljete po elektronski pošti na info@ntk.si ali jih sporočite po telefonu na +386 30 718 300.

Vračilo kupnine

V primeru odpovedi dogodka lahko zahtevate povračilo kupnine za kupljene kotizacije. Vračilo kupnine zaradi odpovedi dogodka se bo izvedlo izključno na način, na katerega so bile kotizacije tudi plačane.

V primeru, da se dogodek zaradi kakršnegakoli razloga prestavi, vam ponudnik ponudi več možnosti. Možnosti bodo objavljene takoj, ko bo dogodek prestavljen.

Reklamacije in podpora

Vse morebitne reklamacije, pritožbe in vprašanja naslovite na elektronski naslov info@ntk.si. Reklamacije ni mogoče sporočiti preko telefona.

Cene

Vse cene v spletni trgovini www.ntk.si so navedene v EUR in ne vključujejo 22-odstotnega davka na dodano vrednost (DDV). Cene kotizacij se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Veljavna je tista cena kotizacije, ki je objavljena v trenutku potrditve naročila. Cena, izpisana ob koncu naročila, je končna cena.

Plačilni Pogoji

Ponudnik zagotavlja naslednje načine plačila: plačilo po predračunu oz. nakazilo na TRR. V primeru plačila na TRR boste ob nakupu prejeli obvestilo z vsemi ustreznimi podatki za račun, kamor je treba opraviti nakazilo. Predračun za naročene kotizacije bo kupec prejel preko elektronske pošte, navedene ob registraciji, in sicer po prejemu naročila kotizacij. Račun za plačane kotizacije bo kupec prejel po pošti po opravljeni storitvi.

Varnost

Ponudnik uporablja ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov ter plačil.

Pravno obvestilo

Spletna trgovina www.ntk.si in vsi podatki, slike in grafika, prikazani na spletni strani, so zaščiteni z Zakonom o avtorskih pravicah in jih ni dovoljeno reproducirati ali uporabljati brez predhodnega pisnega dovoljenja.

Odgovornosti

MPG PLUS d.o.o. se trudi, da bi ta stran vključevala točne in ažurne informacije. Vendar pa MPG PLUS d.o.o. ne daje garancije ali jamstva za točnost informacij, prav tako pa ne prevzema nobene odškodninske ali druge odgovornosti za napake v vsebinah spletnih strani www.ntk.si.

Pritožbe in spori

Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Pritožbe in reklamacije lahko uporabniki pošljejo po elektronski pošti na info@ntk.si ali na poštni naslov: MPG PLUS d.o.o., Leskoškova cesta 2, 1000 Ljubljana. Ponudnik mora v petih delovnih dneh potrditi, da je pritožbo prejel, sporočiti uporabniku oz. kupcu, kako dolgo jo bo obravnaval in ga ves čas obveščati o poteku postopka. Ponudnik si bo prizadeval po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno. Če sporov ne bo možno rešiti sporazumno, je za to pristojno Okrožno sodišče v Ljubljani.