Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

NTK Tehnologija

Ker na NT konferenci odkrivamo tančice najnovejših trendov in smernic ter s tem udeležencem pomagamo pri razvoju in ohranitvi poslovanja na najvišji možni ravni, se letos dotikamo izredno aktualnega področja – umetne inteligence. Izbrali smo temo, o kateri je vsakodnevno moč veliko slišati in brati, ampak mi se bomo področja dotaknili iz drugačne perspektive in se usmerili tja, kamor običajno drugi ne sežejo.

Raziskovali bomo, kako umetno inteligenco integrirati v tehnične procese v podjetju, kako jo uporabiti pri prepletu tehnologije in poslovanja, kako si z njo olajšati različne IT procese in kako čisto iz prakse izpeljati in začeti IT procese, ki vključujejo tehnologijo umetne inteligence.

Gostili bomo aktualna in zveneča imena umetne inteligence iz celotnega sveta. Umetno inteligenco vam bomo približali in vam jo poskušali prikazati tudi iz čisto praktičnega vidika.

Vsebino, predavatelje in atraktivne inovacije, ki jih bomo predstavili v okviru 24. NT konference, bomo sproti dodajali. Spremljate nas!

Naj postane umetna inteligenca tudi del vašega podjetja. Obiščite 24. NT konferenco in pripravite svoje podjetje na nov preskok v tehnološko brezčasnost.