Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

NTK Tehnologija

Tehnološki del 27. NT konference bo zajemal številne praktične delavnice ter poglobljena in raznolika predavanja že dobro poznanih in uporabljenih tehnologij. Poseben poudarek bomo namenili tudi novostim s področja celotnega spektra informacijsko-komunikacijskih tehnologij.

V sklopu cikla predavanj razvoja naprednih informacijskih tehnologij se bomo posvetili področju strojnega učenja in umetne inteligence ter navidezne (VR) in izboljšane oziroma obogatene resničnosti (AR). V seriji predavanj bomo preverili tudi novosti v Microsoftovi paleti razvijalskih orodij.

Serija predavanj bo namenjena tudi strežniški infrastrukturi, upravljanju in hibridnim scenarijem. Osredotočili se bomo na strežniški operacijski sistem in hibridne rešitve Azure Stack HCI.

Vedno večje zanimanje in pozornost v zadnjih letih pridobiva večno aktualna tema računalniške in informacijske varnosti. Varnostnih vidikov ne gre zanemariti, še več, treba jim je posvečati vedno več pozornosti, energije in časa. Predavanja s področja varnostnih vidikov bomo pobližje pogledali s stališča analize napadov in možnih preventivnih ukrepov.

Za vse navdušence podatkovnih zbirk in poslovne analitike bodo na voljo predavanja na temo avtomatizacije, prihodnosti uporabe orodja Excel in ostalih tehnologij, vezanih na O365, s poudarkom na oblačnih rešitvah za moderno delovno mesto.

Ste se že dodobra seznanili z vsemi novostmi težko pričakovanih Microsoftovih produktov? Serijo predavanj bomo namenili MS novitetam, od razvojnih orodij do operacijskih sistemov.

Predavanja in delavnice v okviru 27. NT konference bodo potekala pod okriljem zvenečih imen slovenske in mednarodne MVP skupnosti, zato ste lahko prepričani, da konferenca zagotavlja vrhunsko raven prenosa znanja in informacij za opolnomočenje celotne IT skupnosti.


Zagotovite si dostop do znanja in možnost učenja od vrhunskih strokovnjakov, na voljo le v sklopu 27. NT konference. Odprite si vrata v svet konkurenčne prednosti in okno v vesolje najnovejših in svežih trendov s področja informacijsko-komunikacijskih tehnologij. Svojo kotizacijo si zagotovite tukaj.