Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

Pravila zasebnosti na spletni strani ntk.si

Datum stopa v veljavo: 20.12.2018

Upravitelj osebnih podatkov

Podjetje MPG PLUS d.o.o., Leskoškova 2, 1000 Ljubljana, Davčna številka: SI17143632, Telefon: 059 931 164, e-pošta: info@ntk.si spoštuje vašo zasebnost in se zavezuje, da bo varovala vse vaše osebne podatke med in po vašem obisku spletne strani (v nadaljevanju besedila ''Stran'') na konferencah, ki jih organiziramo. V tem smislu je MPG PLUS d.o.o. upravitelj osebnih podatkov. Ta pravila zasebnosti (''Pravila zasebnosti'') dajejo uvid v naše postopke v zvezi s pridobivanjem in upravljanjem vaših osebnih podatkov.

Vrste osebnih podatkov, ki jih obdelujemo

MPG PLUS d.o.o. zbira in upravlja osebne podatke o vas (npr. informacije, s katerimi vas je mogoče neposredno ali posredno prepoznati, zlasti z identifikatorji, kot so ime, priimek, e-poštni naslov, telefonska številka, naslov, davčna številka, ime podjetja, ime podjetja, če vključuje osebni podatek in ostali podatki, ki jih vnesete (''Osebni podatki''), v primeri, ko:

 • stopite z nami v stik preko e-mail naslova navedenega Strani,
 • nas kontaktirate ali se z nami povežete preko družbenih omrežij,
 • fotografiramo dogajanje in aktivnosti pod našo organizacijo,
 • izpolnjujete obrazce za prijave na sodelovanje na dogodkih, ki jih mi organiziramo (registracija ali prijava uporabniškega računa) ali
 • izpolnjujete anketo na konferenci.

MPG PLUS d.o.o. ne bo zbiral osebnih podatkov brez vašega privoljenja, zbranih prek informacijskih sistemov in programov, ki se uporabljajo za delovanje spletnega mesta, katerih prenos je povezan z uporabo protokolov internetne komunikacije (npr. IP-naslov ob registraciji - obrazec za registracijo) in ne bo zahteval več informacij, kot je potrebno za sodelovanje pri določenih dejavnostih. Če nam ne želite posredovati osebnih podatkov (razen osebnih podatkov, povezanih z uporabo protokolov internetne komunikacije, ki se navadno zbirajo ob obisku spletnega mesta), lahko še vedno dostopate do naše strani, vendar se ne boste mogli prijaviti na konferenco ali se obrniti na nas.

Pri vstopu na konferenco, ki bo snemana in fotografirana, je jasno objavljen pravilnik o zasebnosti in je jasno navedeno, da sta fotografiranje in snemanje naši zakoniti pravici. V kolikor, ne želite biti snemani/fotografirani ne vstopite v prostor snemanja/fotografiranja. Ločeno posnete slike in slike, na katerih se lahko prepoznate, ne bodo objavljene nikjer, ne da bi prej zbrali vaše dovoljenje za uporabo, razen, če so bile narejene v posnete v okviru skupinskega posnetka. Obdelava fotografij ima za osnovo privolitev in pripadajoče pravne akte skladne z uredbo GDPR EU 2016/679. Obveščanje obiskovalcev/pošiljateljev je prostovoljno in nima pogodbenih obveznosti ali zahtev, za katere bi moral poskrbeti obiskovalec/pošiljatelj. Upravitelj osebnih podatkov ne bo ustvarjal profilov zbranih podatkov ali samodejnega odločanja. Z registracijo na spletni strani www.ntk.si uporabnik dobi informacije o uporabniškem imenu in geslu. Uporabnik je dolžan hraniti podatke o svojem računu in je v celoti odgovoren za škodo, nastalo zaradi nepooblaščene uporabe njegovega računa. Z zaključkom registracije uporabnik prevzame odgovornost za vse dejavnosti, ki jih povzroča uporaba storitve na www.ntk.si

Piškotki

Ta internetna stran uporablja piškotke (t.i. cookies) za izboljšanje uporabniške izkušnje in funkcionalnosti.

Na Strani uporabljamo Google Analytics in Google Tag Manager, spletno analizo podjetja Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, United States (''Google''), ki uporablja piškote, t. i. majhne datoteke, ki se shranjujejo na vašem računalniku. Zbiramo informacije dnevniku in podatke o tem, koliko obiskovalcev je bilo na določenih straneh spletnega mesta. Google analizira uporabo spletnega mesta in omogoča piškotke za analizo obiskov Strani z dodelitvijo edinstveno naključno ustvarjen ID vaše naprave, s katero naprava prepozna, ko Stran ponovno obiščete. Življenjska doba je 24 mesecev, ponudnik piškotov pa je Google. Če obiščete to spletno mesto prvič, se na strani prikaže obvestilo, ki vam pove, kako uporabljati te piškotke. Če podate dovoljenje za uporabo, bomo v računalnik shranili piškotek in vam ponovnega obvestila ne bomo več prikazali, dokler bo piškotek veljave. Po izteku trajanja piškotkov ali če boste v tem času izbrisali piškotek, se vam bo na strani zopet prikazalo obvestilo s pozivom za oddajo soglasja. Podatki, ki jih Google zbira v zvezi z vašo uporabo spletne strani (npr. od naš URL, spletni brskalnik, ki ste ga uporabili, vaše izbire jezike, računalniški sistem, ki je uporabljen ali ločljivost zaslona), se prenaša na Googlov strežnik v ZDA, kjer so shranjeni, analizirani in na voljo v anonimni obliki. Podatki o uporabi niso povezani z vašim celotnim IP-naslovom. Na tej strani smo aktivirali storitev Googla - funkcijo anonimizacije IP, tako da je zadnjih 8 številk (tip IPv4) in zadnjih 80 bitov (tip IPv6) v vašem IP-naslovu izbrisanih. Google je certificiran v zvezi z EU-US Privacy Shield, tako da obdelava podatkov, ki jo uporablja Google v Združenih državah Amerike, uporablja ustrezno raven varstva osebnih podatkov. Svojo privolitev za spletne analize lahko naložite vsakič, ko prenesete in namestite vtičnike za brskalnik Google. Za nadaljnje informacije o Google Analytics prosimo, preglejte Uporabe storitve Google Analytics, varnost in pravilnik o zasebnosti za Google Analytics ter Googlovo izjavo o zasebnosti.

Newsletter

Skladno z zakonitimi interesi organizatorja MPG PLUS d.o.o. (upravitelja osebnih podatkov) je mogoče obveščati udeležence konference, ki ohranjajo svoje uporabniške profile aktivne pri obveščanju o novicah, povezanih s prihodnjimi konferencami v okviru poslovnih tem, ki jih organizira MPG PLUS d.o.o., ampak vse skladno z interesom, ki so ga prikazali ob prijavi na NT konferenco. Podatki se hranijo, dokler oseba ne prekliče odobritve, ne deaktivira svojega uporabniškega profila ali dokler ne nasprotuje našemu obveščanju, ki temelji na zakonitem interesu.

Za pošiljanje podatkov uporabljamo sistem Microsoft Office 365, ki je skladen z Uredbo EU o varstvu osebnih podatkov 2016/679 in Mailchimp, ki je certificiran v zvezi z EU-US Privacy Shield, tako da obdelava podatkov, ki jo uporablja Mailchimp v Združenih državah Amerike, uporablja ustrezno raven varstva osebnih podatkov.

Družbena omrežja

MPG PLUS d.o.o. zbira osebne podatke sledilcev na kanalih svojih družbenih omrežij (Facebook, You Tube, Twitter, LinkedIn, Instagram), ampak z njimi ne stopi v stik, razen če se odzove na vprašanje ali njihov komentar.

Namen, pravna podlaga obdelave in morebitne posledice ne posredovanja osebnih podatkov

Ko posredujete svoje osebne podatke, mi poskrbimo za omejitev uporabe osebnih podatkov za namene, za katere so bili zbrani v skladu s pogoji te zasebnosti. Uporaba vaših osebnih podatkov vključuje:

A. Upoštevanje korakov vaših zahtev, npr. odgovor na vaša vprašanja in komentarje, prejemanje izpolnjenih obrazcev za sodelovanje na konferenci, komunikacija z vami o vaših aktivnostih na Strani, vaše dovoljenje za uporabo vaših fotografij, izpolnjevanje anket;

B. Preiskavo sumov goljufije, nadlegovanja, fizičnih groženj ali drugih kršitev pravil na spletnem mestu ali kakršnega koli sumljivega ravnanja, za katerega menimo, da je neprimerno;

C. Obdelovanje fotografij/fotografij udeležencev na dogodkih, ki jih organizira MPG PLUS d.o.o., v namene promocije dogodkov, pošiljanje glasil, udeležencem v skladu z njihovim zanimanjem za prijavo in registracijo na NT konferenci.

Dajanje osebnih podatkov pod točko A je prostovoljno, v določenih situacijah pa je tudi treba zavrniti podelitev takšnih podatkov, ki lahko, onemogočijo MPG PLUS d.o.o. odgovoriti na vaše zahteve. Obdelava podatkov pod točko B in C temelji na javnem in legitimnem interesu. Torej, če smo zbrali dovoljenja za snemanje/fotografiranje in objavo posnetkov /fotografij, ima taka obdelava dovoljenje. Naš legitimen interes je snemati/fotografirat udeležence konference, z namenom promocije dogodka in ga narediti prepoznavnega v medijih ter s tem v prihodnje narediti še boljšega.

V primeru, da ste dali dovoljenje v marketinške namene, imate v vsakem primeru možnost umakniti vaše dovoljenje za uporabo vaših fotografij, za katere ste dali dovoljenje.

''Prejemniki''

Vaši osebni podatki so lahko razkriti v naslednjih primerih:

 • Subjektom, ki jih uporabljamo za pomoč pri organiziranju ali izvedbi dogodkov (npr. fotografiranje dogodkov)
 • Pooblaščenim PR agencijam in subjektom, ki so neposredno vključeni v izvajanje in izvedbo določenih dogodkov.
 • Subjektom, ki skrbijo za naše informacijske sisteme
 • Osebam, ki ji MPG PLUS d.o.o. pooblasti za obdelavo osebnih podatkov za katere veljajo obveznosti zaupnosti (zaposleni v MPG PLUS d.o.o.), organi pregona in javni organi, ko to zahteva veljavna zakonodaja, legitimen ali javni interes drugih (za zaščito in varovanje pravic ali lastnine MPG PLUS d.o.o. in Strani, ali, da je v nujnih okoliščinah potrebno ukrepati za zaščito osebne varnosti uporabnikov MPG PLUS d.o.o. Strani ali javnosti).
 • Pri pravnih svetovalcih MPG PLUS d.o.o. v primeru potrebe po posredovanju podatkov v sodnih postopkih
 • Uradnemu sponzorju konference (Microsoftu) za njihove potrebe v skladu z ustrezno pravno podlago (samo z namenom ustvarjanja vsebine na konferenci)
 • Drugim sponzorjem, ki sodelujejo na konferenci, samo z vašim izrecnim privoljenjem, in samo z določenimi podatki: ime, priimek in e-poštni naslov.
 • Medijskih hiš in agencij za digitalno oglaševanje, za objavljanje fotografij v tiskanih medijih na spletnih straneh in družbenih omrežjih.

Prenos osebnih podatkov v druge države

MPG PLUS d.o.o. prenaša osebne podatke izven EU in EGP-a, razen Švice, zlasti v ZDA, ampak vedno na podlagi ukrepov za varstvo podatkov EU 679/2016, zlasti na podlagi Privacy Shield, ki zagotavlja ustrezno varstvo osebnih podatkov.

Hramba

MPG PLUS d.o.o. bo vaše osebne podatke obdeloval samo toliko časa, kolikor ga je potrebno za dosego cilja, opisanega v zgornjem poglavju. Vaši osebni podatki bodo obdelani, dokler ne uveljavljate svojih pravic do pritožbe ali dokler ne prekličete privoljenja za uporabo vaših osebnih podatkov.

MPG PLUS d.o.o. bo vaše osebne podatke, ki jih je zbral preko poizvedb na info e-mailu, hranil 6 mesecev od prejetja poizvedbe. Podatke o vašem računu, ki ste ga ustvarili na portalu NT konference, bo MPG PLUS d.o.o. hranil v primeru vašega dovoljenja neomejeno do vaše zahteve po izbrisu ali anonimizaciji (osebni podatki postanejo anonimni, tako da identitete anketiranca ni več mogoče odkriti) takoj po koncu namena (konec konference).

Vaše pravice

MPG PLUS d.o.o. vas obvešča, da imate v skladu z veljavno zakonodajo in v obsegu, ki ga dovoljuje veljavna zakonodaja, pravico zahtevati od MPG PLUS d.o.o. dostop in popravke, brisanje osebnih podatkov ali omejitev obdelave, povezane z vašimi osebnimi podatki, ali ugovarjati ustreznim obdelovalnim dejavnostim s predložitvijo zahteve na pristojni nadzorni organ (v Republiki Sloveniji, Agenciji za zaščito osebnih podatkov).

Varnost osebnih podatkov

Varnost vaših osebnih podatkov je izrednega pomena, zato smo vzpostavili ustrezne fizične, elektronske in upravljavske postopke za zaščito informacij, ki jih zbiramo. Vendar zaradi nepooblaščene odprtosti interneta ne moremo zagotoviti, da bo komunikacija med vami in nami ali podatki, shranjenimi na spletnem mestu ali na naših strežnikih, popolnoma varna pred nepooblaščenim dostopom do tretjih strani. V največji možni meri, ki jo dovoljuje veljavna zakonodaja, izključujemo kakršnokoli odgovornost ali odgovornost za škodo, ki ste jo morda utrpeli zaradi kakršne koli izgube, nepooblaščenega dostopa, zlorabe ali spremembe kakršnih koli podatkov, ki si jih poslal na Stran.

Spremembe in posodobitve naše politike zasebnosti

MPG PLUS d.o.o. si pridružuje pravico, da kadar koli in brez predhodnega obvestila spremeni, ali posodobi ta pravilnik o zasebnosti. Prosimo, da preverite od časa do časa za kakršne koli spremembe ali posodobitve našega pravilnika o zasebnosti, ki bo objavljen tukaj in bo vključeval posodobljen datum veljavnosti na prvi pravilnik o zasebnosti, če se izvedejo kakršne koli spremembe ali posodobitve.

Kontakt za informacije

Če imate kakršna koli vprašanja ali komentarje v zvezi s Stranjo ali Pravili zasebnosti, nas lahko kontaktirate preko info e-maila info@ntk.si ali telefona +386 59 931 164.

Upravitelj osebnih podatkov

MPG PLUS d.o.o., Slovenija
Leskoškova 2, 1000 Ljubljanav Slovenija
Tel: +386 59 931 164
E-mail: info@ntk.si