Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

NT konferenca 2019

Največja slovenska tehnološko-poslovna konferenca

NT konferenca je dogodek z zelo dolgo tradicijo, ki na slovenskem prostoru združuje skoraj vse IT strokovnjake, specialiste in managerje, hkrati pa s svojim zanimivim in razvitim poslovnim delom konference, privabi tudi ogromno število odločevalcev v podjetjih in vseh tistih, ki jih zanima preplet tehnologije in posla ter mreženje z vsemi največjimi na slovenskem trgu.

Letos bo NT konferenca potekala že 24. leto zapored, med 21. in 23. majem 2019, ostala pa bo v varnem zavetju doma, v Grand Hotelu Bernardin v Portorožu. Lanske številke pričajo o izjemnem dogodku, ki je zbral več kot 2.200 udeležencev, 140 predavateljev, 130 predavanj, več kot 60 zvestih pokroviteljev in več kot 30 novinarjev. NT konferenco vsako leto obiščejo tudi najbolj znana imena iz političnega prostora, lani sta bila to dr. Miro Cerar (predsednik vlade) in minister za javno upravo, g. Boris Koprivnikar.

Najboljši B2B dogodek v regiji

Lanska NT konferenca je dosegla nov izjemen mejnik. Na Conventa Crossover Best Event Award, je prejela nagrado za najboljši B2B dogodek v regiji, kar priča, da je ugled in prestiž konference prepoznan tudi na širšem prostoru in javnosti. Upravičenost nagrade bo doprinesla tudi letošnja izvedba, saj se obeta nadgradnja, že zdajšnje odličnosti.

Združevanje tehnologije in posla

NT konferenca je začela nastajati kot manjši dogodek, namenjen IT strokovnjakom, ki so iskali in raziskovali nove rešitve za obstoječe poslovanje. Vse do danes je enormno zrastla po obsegu in vsebini ter vsako leto združi največje mednarodno uveljavljene strokovnjake, ki skozi svoja predavanja in predstavitve, spregovorijo o tistih temah, ki so za NT občinstvo tudi najpomembnejša in zanimiva. Ker tehnologija že dalj časa ni neodvisna od posla, je tako tudi NT konferenca začela prepletati tehnologijo in posel ter začela iskati rešitve, ki so zanimive tako tehničnim, kot poslovnim kadrom podjetij. Na NT konferenci tako lahko prav vsak pridobi kar se da največ znanja in prakse ter najde rešitve ter ideje, kako najnovejšo tehnologijo združiti v uspešno poslovno zgodbo.

NT konferenca je sinonim za najsodobnejše tehnologije

NT konferenca je sinonim za stik z najsodobnejšimi tehnologijami in trendi. Vsakoletna raznolika zasedba svetovno znanih predavateljev poskrbi, da obravnavana vsebina združi tisto, kar šele postaja trend in predstavi novosti, o katerih si večina še ne upa spregovoriti. Za vsakoletno sestavo programa skrbi strokovno usposobljen programski svet, pod vodstvom Luke Manojlovića, ki izbere samo najboljše in najsodobnejše tematike iz sveta tehnologije.

Bogata zasedba svetovno uveljavljenih strokovnjakov s področja tehnologije in poslovanja

Pri skrbno izbranih temah NT konference je izredno pomembna tudi zasedba govorcev, ki se pridružijo dogodku. Ker se zavedamo, da ni dovolj samo dobra tema, ampak, da je za vrhunsko doživetje in najbolj uspešen prenos znanja, pomemben tudi izvrsten govorec, pri tem izbiramo samo najboljše. Največjim imenom, ki smo jih že gostili v preteklih letih (Mark Minassi, Paula Januszkiewicz, David Rowan, Tom Loosemore, Stephane Garelli, Jose Santos …), se bo tudi letos pridružilo več znanih imen, ki bo poskrbelo, da bo dogodek še dolgo odmeval v javnosti in se za vedno vtisnil v spomin vseh udeležencev.

Mreženje z največjimi, druženje v sproščenem vzdušju

Dolgoletne izkušnje so nam prinesle zavedanje, da vrhunska predavanja in skrbno izbrane teme niso dovolj. Pomemben je občutek domačnosti, sproščenosti, prava zmes zabave in hkrati priložnosti za sklenitev novih poslov in utrjevanje močnih poslovnih vezi. Zato z zanimivimi in razgibanimi obstranskimi aktivnostmi dogodka skrbimo, da se vsi udeleženci počutijo sproščeno in se nenehno zabavajo. Prav tako skrbimo za to, da na enem mestu združimo vse pomembne akterje na slovenskem trgu in s tem omogočimo neskončne možnosti za ustvarjanje novih poslovnih vezi.

Postanite del NT zgodbe tudi vi

Če še niste naš redni obiskovalec, boste to zagotovo v prihodnjih letih postali. Vsako leto znova se trudimo, da vam ponudimo tisto največ. Zato ne odlašajte s prijavo, ker vsako leto zapolnimo več mest in prostih mest pridno zmanjkuje. Tiste, najhitrejše razvajamo z nižjo ceno kotizacij, ki si jih lahko zagotovite do 22. februarja 2019.

Za več informacij se na nas lahko obrnete preko elektronske pošte: info@ntk.si, ali preko našega Twitter, Facebook ali Instagram profila.

Se vidimo!

Poglejte si utrinke iz NT konference 2018 in se sami prepričajte, zakaj se morate NT konference udeležiti tudi letos.