NT konferenca 2018

Največja slovenska tehnološko-poslovna konferenca

Microsoft NT konferenca je največja, najuspešnejša in osrednja slovenska tehnološko-poslovna konferenca, ki jo je lansko leto obiskalo več kot 2.200 udeležencev. NT konferenca, ki bo letos že 23. po vrsti in bo potekala med 22. in 24. majem 2018 v Grand Hotelu Bernardin v Portorožu, je najsodobnejše stičišče domačih in tujih vrhunskih strokovnjakov tako s tehnološkega kot poslovnega področja.

Microsoft Slovenija

NT konferenca je izobraževalni in strokovni dogodek podjetja Microsoft Slovenija. Microsoft je eno vodilnih podjetij s področja informacijskih tehnologij. Eden najpomembnejših razvijalcev poslovnih programov in sistemov, ki podjetjem pomaga zagotoviti varno in učinkovito poslovanje ter jim ponuja podporo pri razvoju rešitev in reševanju poslovnih izzivov. Microsoft tako podjetjem in posameznikom po celem svetu pomaga pri uresničevanju njihovih potencialov ter jim omogoča, da se razvijajo in zmorejo vedno več.

Preplet tehnologije in poslovanja

Na NT konferenci se prepletajo številna področja, katerih poznavanje je danes nujno potrebno za uspeh posameznika in podjetij. Dogodek je postal platforma povezovanja tehnoloških in poslovnih vsebin ter predstavlja tako tehnološke novosti iz IT sveta in informacijske trende kot tudi načine, kako le-te vključiti v vsakodnevne poslovne procese, ki jih moramo nenehno prilagajati in nadgrajevati.

Tridnevna konferenca je s svojo raznoliko vsebino zanimiva tako za IT strokovnjake in razvijalce, ki jim ponuja odlično platformo osebnega in strokovnega udejstvovanja, seznanjanja z novostmi in mreženja, kot tudi za HR managerje, vodje marketinga ter odločevalce v finančnem sektorju in prodaji, ki se na konferenci seznanijo z najnovejšimi trendi poslovanja in številnimi primeri iz prakse.

Predstavitev najnovejših trendov

Seminarji so zasnovani na način poglobljenega vpogleda v izbrano tematiko. Sklopi posameznega seminarja se med seboj navezujejo ter tako udeležencem zagotavljajo kakovostno in celovito izobraževanje. Kombinacije različnih programov ustvarjajo integralne preglede rešitev, ki vodijo v bolj učinkovito poslovno okolje. Strokovnjaki udeležencem NT konference predstavljajo vse Microsoftove novosti, izpostavljajo značilnosti novih programov in opreme ter predstavljajo možnosti za optimizacijo poslovnih procesov. Nabor svežih informacij, s katerimi postreže NT konferenca, olajša odločitev o tem, kako nadgraditi poslovne procese v hitre, časovno učinkovite in cenovno racionalnejše poti do ciljev.

Svetovno priznani strokovnjaki s področij tehnologije in poslovanja

Microsoftova NT konferenca je mesto, kjer se srečajo številni domači in tuji poznavalci informacijskih tehnologij in poslovanja, med katerimi so tudi MVP-ji. Na preteklih konferencah smo imeli tako priložnost spoznati predavatelje, kot so Paula Januszkiewicz (CQURE), Mark Minasi (MR&D), Rhonda Layfield (Deployment Done Right), Scott Schnoll (Microsoft), Luka Manojlović (MA-NO), Miha Pihler (Mikeji), Miha Markič (Righthand), David Modic (University of Cambridge) in Dejan Sarka s področja tehnologije ter številne poznavalce digitalne poslovne preobrazbe, kot so David Rowan (Wired UK), Tom Loosemore (UK Government Digital Services), strokovnjak s področja svetovne konkurenčnosti Stephane Garelli in drugi.

Mreženje, povezovanje in druženje

NT konferenca je dogodek številnih poslovnih priložnosti in sklepanja poslov. Mreženje je pomemben del konference, zato tudi temu delu dogodka namenjamo posebno pozornost. Okolje, ki udeležencem ponuja edinstveno priložnost za osebna srečanja s poslovnimi partnerji in vrhunskimi strokovnjaki, je nedvomno dodana vrednost tridnevne NT konference, ki tako predstavlja ne le možnosti učinkovitega povezovanja in druženja, pač pa odlično poslovno priložnost za vse vpletene.

Pridružite se nam

Mreženje, srečanje z vodilnimi strokovnjaki in poslovneži, predstavitev najnovejših trendov in priložnosti za sklepanje novih poslov – to so ključne točke Microsoft NT konference, ki nas bodo združevale tudi tokrat. Pridružite se nam na 23. tradicionalnem slovenskem tehnološko-poslovnem dogodku!

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook in Twitter. Poglejte si nekaj utrinkov z lanskoletne, 22. NT konference.