Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

Nastanitev

Udeležencem NT konference so v St. Bernardin Resortu pripravili posebne cene hotelskih nastanitev v času dogodka. Možnost izbire vam je na voljo v postopku prijave, v NTK sistemu pa se lahko tudi povežete z udeležencem, s katerim želite deliti sobo.

Grand Hotel Bernardin *****

Grand Hotel Bernardin Portorož razpolaga z 241 sodobno opremljenimi sobami z balkonom in pogledom na morje, od tega je 10 razkošno opremljenih executive suit, 9 delux sob in 7 mini suit. V njem so še bazen z ogrevano morsko vodo, center dobrega počutja Paradise Spa, restavraciji Pečina in Sunset, Grand Café in Cocktail Lounge s klavirjem, pokrita terasa Grand Garden in Laguna Bernardin.

Grand Hotel Bernardin (web)

Hotel Histrion ****

Hotel Histrion ima 276 udobno opremljenih sob, od tega je 6 suit, 7 družinskih sob in 2 sobi, namenjeni invalidom. V vseh sobah si lahko privoščite oddih na balkonu z razgledom na enega najlepših delov slovenske obale. V hotelu se lahko dodatno sprostite in prepustite užitkom v Wellnessu Laguna, restavraciji in Caféju San Bernardino.

Hotel Histrion (web)

Hotel Vile Park ***

Hotel Vile Park, del hotelskega naselja St. Bernardin med Piranom in Portorožem, povezuje 5 vil z 216 sobami – Vila Galeb, Vila Galeja, Vila Orada in Vila Nimfa. Izbirate lahko tudi med 21 apartmaji Vile Barka. Vile povezuje prijetna nakupovalna ulica z bari in restavracijami, ki se zaključi z laguno in bujnim sredozemskim rastjem.

Hotel Vile Park (web)

Cenik

GH Bernardin***** Hotel Histrion**** Hotel Vile Park***
Enoposteljna soba
cena za eno osebo
155 € 145 € 85 €
Dvoposteljna soba
cena za eno osebo
82,5 € 77,5 € 47,5 €

Cene nastanitev se nanašajo na osebo, eno nočitev, vključujejo DDV, ne vključujejo pa turistične takse.
Cena namestitve vključuje: nočitev z bogatim samopostrežnim zajtrkom, uporabo bazenskega kompleksa Termaris, brezžični dostop do interneta, parkirišče.

Doplačila:
Turistična taksa: 2,50 EUR na osebo na dan
Prijavnina: 1,00 EUR na rezervacijo

Popust za zgodnje prijave - Early Bird:
- 7 % popusta za hotelsko namestitev za prijave do 1. 7. 2022
- 5 % popusta za hotelsko namestitev za prijave do 26. 8. 2022

Prijava na NT konferenco