Postanite sponzor

NT konferenca je sodobna poslovna in marketinška platforma, kjer se prepletajo znanje in poslovne priložnosti. Je mesto, kjer se odvijata povezovanje in sklepanje poslov, predvsem pa je stičišče vaših obstoječih in potencialnih poslovnih partnerjev.

Dogodek je odlično okolje za poslovne sestanke in sproščeno druženje, zato podjetjem predstavlja priložnost za rast in uspeh. To so spoznali že številni partnerji in sponzorji, ki vsakič znova poskrbijo tudi za to, da dogodek med udeleženci pusti odličen pečat.

Raznolike vsebine s številnih področij na dogodek privabljajo tehnološke strokovnjake, managerje, vodje marketinga ter odločevalce v finančnem sektorju in prodaji. Na dogodku se tako srečajo različni profili ljudi iz enega podjetja, kar vam omogoča, da na enem mestu dobite odgovore na vsa vprašanja.

Ker je vsako podjetje edinstveno, naj bo prav takšna tudi vaša predstavitev na NT konferenci in pred njo. Kontaktirajte NTK pisarno, ki vam bo z veseljem v pomoč z informacijami o sponzorskih paketih, pojavnosti ter umeščanju vašega podjetja in blagovne znamke na dogodek.

Ustvarite 23. NT konferenco skupaj z nami!