Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

Postanite sponzor

NT konferenca predstavlja stik sodobne, tehnološke, poslovne in marketinške odličnosti. Gre za največjo in najuspešnejšo tehnološko-poslovno konferenco v Sloveniji in najboljši B2B dogodek v regiji! V letu 2018 je dogodek prejel nagrado v Conventa Crossover Award tekmovanju.

Konferenca predstavlja stičišče vodilnih predstavnikov in strokovnjakov vseh strok ter najprimernejše okolje za sproščeno druženje s partnerji in za izvedbo poslovnih sestankov, ki jih prestavljate že dalj časa. Vsako leto NT konferenca združi večje število zvestih pokroviteljev, v lanskem letu je bilo le teh preko 60!

Največji in najuspešnejši tehnološki dogodek pa je priložnost tudi za predstavitev največjih in najatraktivnejših blagovnih znamk. Svoje podjetje, storitve ali izdelke lahko predstavite na številne inovativne načine, pri izbiri katerih vam lahko pomagamo mi, lahko pa vam samo zagotovimo vso potrebno podporo in vam pustimo proste roke pri ustvarjanju vsebine, s katero boste NT občinstvu ostali v trajnem spominu.

Vaše podjetje nagovarja IT managerje, strokovnjake in profesionalce ali predstavnike poslovnega razvoja, marketinga, kadrovske strokovnjake in preostale odločevalce v podjetjih? Potem je NT konferenca najboljši možen prostor za izpostavljenost vaše blagovne znamke!

Bodite edinstveni, izstopajte in očarajte udeležence. Imate enkratno možnost, da pridobite nove kupce in naročnike ter zgradite bazo kakovostnih prodajnih stikov.

Za želje, predloge in ideje vam je na voljo NTK pisarna, kjer vam bomo svetovali, se poglobili v cilje, ki jih želite doseči na NT konferenci in določili akcijski načrt ter dogajanje, ki vam ga lahko ponudimo. Pripravili smo sponzorske pakete in možnosti pojavljanja ter umeščanja vašega podjetja oziroma blagovne znamke na dogodku.

Ustvarjajte zgodbo 24. NT konference skupaj z nami!

Kontakt NTK pisarne:
Rok Mišvelj: 040 439 763 / r.misvelj@mpgplus.si
Ajda Novak: 030 304 250 / ajda.novak@mpgplus.si