Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

Pogoji uporabe spletne strani

Vsebina na spletni strani www.ntk.si je zaščitena z avtorskimi pravicami. Nedovoljena uporaba katerega koli dela spletnega mesta www.ntk.si brez dovoljenja lastnika avtorskih pravic se šteje za kršitev avtorskih pravic in je predmet tožbe. Dokumenti, podatki in informacije, objavljene na spletni strani www.ntk.si se ne smejo reproducirati, distribuirati ali se uporabljati na noben način v komercialne namene brez izrecnega dovoljenja MPG PLUS d.o.o. ali na kakršen koli način, ki bi lahko povzročil škodo podjetju MPG PLUS d.o.o. ali kateri koli tretji osebi. Dokumenti, podatki in informacije, objavljene na tej spletni strani, se lahko uporabljajo samo za posamezne potrebe posameznika, hkrati pa spoštujejo vse avtorske pravice in pravice tretjih oseb.

Z uporabo vsebina na teh spletnih straneh uporabnik sprejema vsa tveganja, ki izhajajo iz uporabe teh spletnih strani in sprejemajo uporabo vsebine teh spletnih strani izključno za osebno rabo in na lastno odgovornost. MPG PLUS d.o.o. zavrača kakršno koli odgovornost, ki bi lahko na kakršen koli način povzročila ali je na kakršen koli način povezana z uporabo teh spletnih mest, kakršnimi koli dejanji uporabnika z uporabo ali zlorabo vsebine te spletne strani in za morebitno škodo, ki bi lahko nastala za uporabnika, ali katero koli tretjo stranka v zvezi z uporabo ali zlorabo uporabe vsebine teh spletnih strani.

Te spletne strani vsebujejo dokumente, informacije, informacije in povezave na druga spletna mesta, ki jih ustvarijo tretje osebe in bodo po možnosti označene kot take. MPG PLUS d.o.o. nima nobenega nadzora nad zgoraj omenjenimi dokumenti, podatki, informacijami ali drugimi spletnim mestom in v celoti zavrača kakršne koli odgovornosti, vključno z natančnostjo, popolnostjo in dostopnostjo vsebin na spletnih straneh tretjih oseb, vendar ne omejeno nanje.

Z uporabo spletnega mesta www.ntk.si se šteje, da so uporabniki vedno seznanjeni s temi pogoji uporab, vključno z obdelavo podatkov in možnostmi piškotka.