Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

NTK Posel

Poslovanje je že dalj časa povezano in soodvisno od tehnologije. Implementacija, poznavanje in uporaba najnovejših tehnologij tako olajša poslovanje, kot tudi igra ključno vlogo pri tem, da podjetje z njeno pomočjo doživlja svoj razcvet. Podjetja, ki se niso prilagodila tehnološkim spremembam in novostim so že do sedaj težko preživela, razmah med tehnološko uspešnimi in neuspešnimi podjetji, pa sedaj bolj kot kdajkoli raste in jasno kaže zobe na močno osredotočenem trgu podjetjem iz vseh panog.

Zato je del NT konference, namenjen vsem tistim, ki se zavedajo pomena tehnologije v današnjem poslovanju in ki so odprti za spremembe, nove ideje ter se zavedajo, da je danes posel pod pritiskom nenehnih sprememb in najboljše rezultate lahko dosežeš samo tako, da se uspeš nanje hitro prilagoditi.

NTK Poslovni dan

Pomemben del NT konference namenjamo poslovnemu področju poslovanja in je namenjen tistim, ki niso neposredno v tehnoloških oddelkih, ampak njihovi položaji vseeno zahtevajo tehnološko znanje in združevanje. V tem delu NT konference bomo prepletali posel in tehnologijo, iskali najboljše rešitve in najboljše prakse pri združevanju. Uporabno znanje bo primerno tako za odločevalce in managerjev v podjetjih, kot tudi predstavnike iz oddelkov za marketing, kadrovski menedžment ali splošnega področja. Tradicionalen dogodek NT konference bo potekal v sredo, 22. maja 2019.

Komu je NTK Poslovni dan namenjen?

NTK Poslovni dan vsako leto združi številne managerje in odločevalce v podjetjih ter predstavnike poslovnega razvoja, marketinga, odnosov z javnostjo in predstavnike oddelkov za kadrovske rešitve. Namenjen je vsem, ki se zavedajo pomena tehnologije pri vsakdanjem poslovanju in razmišljajo k naprednim rešitvam, optimizaciji in nadgradnji obstoječega delovanja.

Na NT konferenci do novih poslovnih priložnosti in novega znanja

Poleg znanja vam omogočamo tudi sproščeno druženje, povezovanje in mreženje. Na enem mestu boste imeli priložnost spoznati svoje prihodnje poslovne partnerje, utrditi že obstoječe poslovne vezi in najti rešitve za težave, s katerimi se srečujete. Trdno povežite tehnologijo in posel, pridobite tisto tehnično znanje, ki vam bo pomagalo pridobiti pomembne uvide in ideje za poslovanje v prihodnje in se pripravite na neskončne možnosti, ki so na voljo vašemu podjetju.

Postanite del NTK zgodbe!

Samo za vas – udeležence, ki vas zanimajo poslovne vsebine, smo pripravili posebno kotizacijo. V sredo, 22. maja, se nam lahko pridružite in v enem dnevu dosežete vse, za kar bi drugače potrebovali mesece. Srečali se boste z obstoječimi in bodočimi poslovnimi partnerji, sklenili nove posle in pridobili znanje, ki ga ne more združiti nobeno drugo izobraževanje.

S posebno NTK Poslovni dan kotizacijo lahko NT konferenco obiskujete cel dan. Omogočen boste imeli dostop na Osrednje predavanje ter na vsa popoldanska poslovna predavanja in okrogle mize, celoten dostop do NTK razstavnih prostorov, večerjo in seveda druženje, na največji in najboljši zabavi ekskluzivno namenjeni zgolj NTK udeležencem.

Poskrbite za nakup NKT Poslovni dan kotizacije čim prej in se pridružite uspešnim zgodbam, ki jih je napisala NT konferenca.