NTK Posel

Tehnološke spremembe in napredni načini poslovanja se v poslovnem svetu odvijajo vsak dan hitreje ter vplivajo na procese in optimizacijo dela. Nenehne spremembe nas vsak dan znova opozarjajo, da moramo svoje poslovanje prilagoditi povpraševanju na trgu, tehnološkemu napredku ter prihodnjim generacijam, ki že od nekdaj razmišljajo in delujejo v digitalnem svetu. Nujno je, da podjetja svoje delovanje optimizirajo ter poslujejo bolj učinkovito, sicer na trgu ne bodo več konkurenčna.

NTK Poslovni dan

NTK Poslovni dan, tradicionalni poslovni dogodek v sklopu NT konference, bo letos v sredo, 23. maja. Začeli ga bomo z Osrednjim dogodkom, kjer bomo gostili svetovno priznane strokovnjake s področij umetne inteligence in blockchaina pa tudi globalizacije – o vodenju v času nastajajočega globalno-digitalnega sveta bo spregovoril José Santos, pridruženi profesor na INSEAD, The Business School for the World, kjer poučuje o splošnem upravljanju multinacionalk, s fokusom na globalnem povezovanju in globalnih inovacijah.

Ker se zavedamo pomembnosti povezovanja in združevanja različnih strok, a hkrati vemo, da ima vsaka panoga svoje specifike, bomo letošnji NTK Poslovni dan po Osrednjem dogodku NT konference razdelili na pet področij, kjer bodo strokovnjaki IT tehnologij in poslovanja z vami delili svoje znanje in dragocene izkušnje – glede na zanimanje posameznikov ter panoge, v kateri delujete. Najnovejše trende in znanje boste tako lahko aplicirali na lastno podjetje, saj boste iz prve roke izvedeli, kateri načini poslovanja so najprimernejši, katere tehnologije uporabljati pri svojem delu ter kako se soočiti z novostmi, ki jih prinaša tehnološki napredek. Največji poudarek na poslovnem delu konference bomo tako posvetili področjem proizvodnja in storitve, finančne storitve, javni sektor, energetika in digitalna preobrazba.

Komu je NTK Poslovni dan namenjen?

Dogodek je v prvi vrsti namenjen vodilnim kadrom – odločevalcem, managerjem, generalnim in informacijskim direktorjem ter vsem ostalim, ki si želite optimizirati procese v podjetju ter začeti z digitalno preobrazbo.

NTK na enem mestu združuje izobraževanje ter priložnosti za sklepanje novih poslov

Ena izmed dodanih vrednosti 23. NT konference je zagotovo tudi priložnost, da obogatite svoje znanje ter ga z na novo pridobljenimi idejami prenesete v prakso, v svoje podjetje s pomočjo sodelavcev iz IT oddelka. Hkrati pa vam NT konferenca zagotavlja platformo za mreženje, sklepanje novih poslov in spoznavanje potencialnih poslovnih partnerjev ter priložnosti za neformalno druženje čez celoten dan ter na večerni zabavi.

Pridružite se nam!

Za NTK Poslovni dan smo pripravili samostojno kotizacijo, ki vam omogoča obisk NT konference le v sredo, 23. maja. Kotizacija vključuje udeležbo na Osrednjem dogodku NT konference ter popoldanskih poslovnih predavanjih in okrogli mizah, dostop do NTK razstavnih prostorov, kosilo in večerjo ter seveda druženje na sredini večerni zabavi.

Pridružite se nam na 23. NT konferenci ter popeljite svoje podjetje na še višjo raven – obogateno z novim znanjem ter na novo sklenjenimi posli!