Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

NTK Posel

Pomemben del NT konference namenjamo poslovnemu področju poslovanja in je namenjen tistim, ki niso neposredno v tehnoloških oddelkih, ampak njihovi položaji vseeno zahtevajo tehnološko znanje in združevanje. V tem delu NT konference bomo prepletali posel in tehnologijo, iskali najboljše rešitve in najboljše prakse pri združevanju. Uporabno znanje bo primerno tako za odločevalce in managerje v podjetjih kot tudi predstavnike iz oddelkov za marketing, kadrovski menedžment ali splošnega področja. Tradicionalen dogodek NT konference bo potekal v sredo, 22. maja 2019.

Dan bomo ob 9. uri začeli z Osrednjo slovesnostjo, nadaljevali pa z Osrednjim poslovnim dogodkom, v okviru katerega boste imeli priložnost prisluhniti prestižnim predavateljem in izredno zanimivim temam.

Spored Osrednjega poslovnega dogodka (11:10 – 13:50)

 • AI empowers people and augment their capabilities
  Anke den Ouden, General Manager, Microsoft CE MC
 • Etika umetne inteligence
  Luciano Floridi, University of Oxford
 • Agile shift for organizations in the digital era and challenges of developing talent
  Sodelujejo:
  • Vladimir Arshinov, CIO, Slovenska industrija jekla
  • Alenka Kolar, CIO, Elektro Ljubljana
  • Martin Gornjec, BHS Hišni aparati
  • Aleš Pestotnik, Microsoft
  Moderira: Klod Kolaro, GM, Comtrade.
 • MBUX: s pomočjo umetne inteligence pripravljeni na prihodnost
  Miha Jezovšek, tehnični strokovnjak, Mercedes Benz
  Urban Šoster, produktni vodja za osebna vozila Mercedes-Benz in Smart
 • Digital transformation in reality - IT driving business?
  Sergiy Detyuk, CIO, Metinvest, Ukraine
 • AI – od Lab-a do prakse v 15 letih
  Blaž Strle, Adacta
 • Slovenija v dobi umetne inteligence
  Sodelujejo:
  • Michele Leonardi, Country Leader at IBM Slovenia
  • Medeja Lončar, CEO Slovenia and Croatia at Siemens
  • Rok Magister, Chief Technology Officer, Central and Easter Europe at SAP
  • Robert Trnovec, Regional Director, Enterprise Commercial for CEE Multi-Country Region at Microsoft
  Moderira: Katja Geršak, Executive Director at CEP - Centre for European Perspective

Za tem sledi veliko novih in zanimivih vsebin, ki pa bodo namenjene panožno specifičnim vsebinam. Tako boste svoj obisk NTK Poslovnega dne nadaljevali po lastni izbiri in na vam domačem področju, kjer bo pokritih 5 sektorjev z relevantnimi temami in prepletanjem tehnologije ter posla. Vertikale bodo potekale od 15:00 – 17:30.

Javni sektor Finance Energetika Zdravstvo Proizvodnja

Komu je NTK Poslovni dan namenjen?

NTK Poslovni dan vsako leto združi številne managerje in odločevalce v podjetjih ter predstavnike poslovnega razvoja, marketinga, odnosov z javnostjo in predstavnike oddelkov za kadrovske rešitve. Namenjen je vsem, ki se zavedajo pomena tehnologije pri vsakdanjem poslovanju in razmišljajo k naprednim rešitvam, optimizaciji in nadgradnji obstoječega delovanja.

Na NT konferenci do novih poslovnih priložnosti in novega znanja

Poleg znanja vam omogočamo tudi sproščeno druženje, povezovanje in mreženje. Na enem mestu boste imeli priložnost spoznati svoje prihodnje poslovne partnerje, utrditi že obstoječe poslovne vezi in najti rešitve za težave, s katerimi se srečujete. Trdno povežite tehnologijo in posel, pridobite tisto tehnično znanje, ki vam bo pomagalo pridobiti pomembne uvide in ideje za poslovanje v prihodnje in se pripravite na neskončne možnosti, ki so na voljo vašemu podjetju.

Postanite del NTK zgodbe!

Samo za vas – udeležence, ki vas zanimajo poslovne vsebine, smo pripravili posebno kotizacijo. V sredo, 22. maja, se nam lahko pridružite in v enem dnevu dosežete vse, za kar bi drugače potrebovali mesece. Srečali se boste z obstoječimi in bodočimi poslovnimi partnerji, sklenili nove posle in pridobili znanje, ki ga ne more združiti nobeno drugo izobraževanje.

S posebno NTK Poslovni dan kotizacijo lahko NT konferenco obiskujete cel dan. Omogočen boste imeli dostop na Osrednje predavanje ter na vsa popoldanska poslovna predavanja in okrogle mize, celoten dostop do NTK razstavnih prostorov, večerjo in seveda druženje, na največji in najboljši zabavi ekskluzivno namenjeni zgolj NTK udeležencem.

Poskrbite za nakup NKT Poslovni dan kotizacije čim prej in se pridružite uspešnim zgodbam, ki jih je napisala NT konferenca.

Partnerja letošnjega NTK Poslovnega dneva sta Ameriška gospodarska zbornica in Združenje Manager