Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

ASP.NET, WebForms, Silverlight - kaj izbrati?

Kateri dejavniki vplivajo na odločitev o uporabi tehnologije, ko začenjate nov razvojni projekt? Se vam kdaj zgodi, da kasneje ugotovite, da ste izbrali napačno? Pridite in delite svoje izkušnje še z drugimi. V kratkem času, ki ga imamo na voljo, bomo skupaj poskusili identificirati ključne dejavnike za izbiro prave tehnologije, ki nam bodo pri naslednjem projektu nemara olajšali proces odločanja.

Andrej Tozon

ANT ANDREJ TOZON S.P.

Andrej Tozon se v okviru svojega podjetja, kjer med drugim svetuje strankam pri uvajanju novih tehnologij in vzorcev v razvojne procese, aktivno ukvarja z razvojem programskih rešitev, pri čemer uporablja najnovejše Microsoftove tehnologije. Svojo strast do oblikovanja naravnih uporabniških vmesnikov in uporabniške izkušnje izživlja ob delu s tehnologijama Silverlight in WPF, na področju katerih mu je Microsoft podelil tudi naziv Microsoft Most Valued Professional {MVP}. Redno predava na Microsoftovih konferencah in drugih dogodkih, izmenjuje mnenja in izkušnje na spletnih forumih in aktivno deluje v slovenski skupnosti razvijalcev {SLODUG}. Pred kratkim je so-ustanovil podjetje Tactum d.o.o., kjer pripravljajo paleto inovativnih programskih rešitev.  

Dušan Zupančič

RRC d.d.

Dušan Zupančič skozi vso aktivno kariero spremlja novosti na področju razvoja. Kot razvijalec in arhitekt je sodeloval na mnogih projektih, najbolj pa ga zanimata področji spletnih rešitev in varnosti. Microsoft mu je v letih 2006-2010 podelil naziv MVP za področje ASP.NET.