Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Avtomatizacija procesov IT z Microsoft System Center

Prehod na višji zrelostni nivo v organizaciji IT je pogojen predvsem s stopnjo urejenosti procesov IT. Vendar pa je procese težko uvesti, v kolikor jih ni mogoče podpreti z ustreznimi orodji. Prehod na »cloud« in »private cloud« bo to še toliko bolj zahteval. Microsoft je konec leta 2009 pridružil podjetje Opalis, vodilno na področju avtomatizacije procesov IT. Na predavanju si bomo pogledali, kako je mogoče orodje Microsoft System Center Opalis Integration Server vključiti v podporo avtomatizaciji procesov IT v organizaciji. Dotaknili pa se bomo tudi skupine orodij, združenih pod imenom Dynamic Datacenter Toolkit, namenjenih upravljanju virtualiziranih okolij z visoko gostoto storitev.

Peter Zdovc

Microsoft

Peter Zdovc se sedemnajst let intenzivno ukvarja z Microsoftovo tehnologijo. Zadnjih dvanajst let je v različnih vlogah od izvajalca do arhitekta deloval na projektih na področju strežniške infrastrukture, večina na imeniških in sporočilnih storitvah. V okviru skupine Microsoft za svetovanje sedaj deluje kot svetovalec na področju tehnologij za nadzor in upravljanje okolij IT.