Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

»Bi za vsakogar« - kako in zakaj dati več ljudem dostop do podatkov in informacij

Nova generacija Microsoftove poslovne inteligence je tu – SQL Server 2008 R2 + SharePoint 2010 + Office 2010. Kako dati več ljudem (vsem?) varen dostop do podatkov, informacij in orodij, ki jih potrebujejo za boljši vpogled in lažje sprejemanje odločitev? Microsoftova strategija »BI za vsakogar« se razlikuje od konkurence predvsem na dveh področjih – z nižanjem stroškov rešitve omogočiti dostop širši skupini ljudi ter izkoristiti vlogo in familiarnost, ki jo ponuja Excel. Predavanje ponuja pregled celotne palete Microsoftovih rešitev za poslovno inteligenco in možne primere uporabe.

Primož Karlin

Microsoft

Primož Karlin prihaja iz podjetja Microsoft Slovenija, kjer trenutno kot pred-prodajni svetovalec pokriva področja infrastrukture, aplikativne platforme in IT-arhitekture v oddelku »Eneterprise and Partner Group«. Že vrsto let tudi predava na različnih lokalnih in regijskih dogodkih in konferencah.