Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Business Productivity Online Suite (BPOS)

BPOS (Business Productivity Online Suite) je Microsoftova ponudba orodij za poslovno porduktivnost v oblaku. Rešitev vključuje storitve Exchange Online, SharePoint Online, Office Communications Server Online in LiveMeeting, vse pa tečejo v Microsoftovih podatkovnih centrih širom po svetu. BPOS je v tujini že na voljo, kmalu pa prihaja tudi v Slovenijo, tako da si bomo v predavanju pobliže ogledali kaj posamezne storitve ponujajo, naredili primerjavo s standardnimi (on-premise) rešitvami in pogledali kako izgledata uporabniška in administratorska izkušnja v živo.

Andrej Kašnik

Andrej je zaposlen na Microsoft Slovenija kot tehnični specialist in se na tem mestu že četrto leto ukvarja z orodji za poslovno produktivnost, kamor štejemo Office, SharePoint, Exchange in Office Communications Server. Pred tem je bil več let razvijalec na .NET in Microsoft SQL orodjih. Diplomiral je na Fakulteti za računalništvo in informatiko v Ljubljani.  

Andrej Kunej