Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij
Arhiv predavanj

Delavnica: ASP.NET 4.0 Web Forms

ASP.NET 4 je prinesel veliko popravkov predvsem na področju produktivnosti (enostavnejšo nameščanje spletnih aplikacij, preglednejše konfiguracijske datoteke, nove predloge za ustvarjanje spletnih aplikacij), nadzora nad generirano HTML kodo (večji nadzor nad generiranjem ClientID-jem, ViewState-om) ter povečani podpori iskalnikom (Routing). Delavnica bo narejena na sistemu HOL (hands on lab). To pomeni, da bodo pripravljena različna poglavja iz zgornjih tematik. Vsaka tematika je kot zaključena celota. Če boste zamudili prvi del, boste lahko pri naslednjem normalno delali naprej.

Bojan Vrhovnik

Microsoft

Že od otroških let sem bil zaljubljen v računalnike. Sprva s kladivom, kasneje z tipkovnico. Aktivno sem se začel ukvarjati z računalniki na fakulteti, ko sem zagrizel v Oberon jabolko. Prvo srečanje z objektnimi programskimi jeziki sem doživel z Javo, ki je bila moja kraljica, dokler me ni prevzel C#. Ljubezen je dozorela v spletno okolje, ASP.NET, in od takrat naprej zgolj nadgrajujem svoje znanje. Trenutno se lovim z LINQ-om, nadgrajujem svoj peskovnik z WPFjem in barvam v Silverlight-u. Pridružil sem se ekipi Microsoft Slovenija kot tehnološki strokovnjak za razvijalska orodja. Pred prihodom na Microsoft sem delal na podjetju Adacta kot razvijalec na bančnih sistemih in DataLab kot spletni razvijalec strani za partnerje ter spletno pomoč.